fbpx
 
 
Početna / Intervju / Brankica: unutrašnja sreća, mir, osećaj ispunjenosti i slobode

Brankica: unutrašnja sreća, mir, osećaj ispunjenosti i slobode

 
 

Ukoliko bi pravili takičenje za Flexovke koje najredovnije dolaze na treninge, prvo mesto bi zasigurno osvojila Isak Brankica :). Ona je Novosađanka, operativni tener fitnesa.. Kada smo je pitali ima li hobije, rekla je da je to streljaštvo. Sve ukazuje na Brankicinu besprekornu formu, a ona odiše ispunjenošću i samopouzdanjem :).

 

Brankica Isak Flex

F: Ćao Brankice, jasno je da ti je fitnes u venama, a kako si se odlučila baš za Flex?

B: Pozitivni utisci par poznanika su me naveli da dođem u Flex. Perfekcionista sam, veoma mi je važno da higijena u teretani bude na visokom nivou, isto tako mi je važno da ljudi koji rade tu budu kulturni i ljubazni i nista manje bitno- da vlada pozitivna energija. Svi moji “uslovi” su ispunjeni, pogotovo što se tiče pozitivne energije koju su napravile divne devojke za info pultom, naši najbolji instruktori neverovatne energije, kao i vežbači… i stoga sa zadovoljstvom dolazim svaki dan, i sada slobodno mogu reći da je Flex moja druga kuća.

F: Šta ti je omiljeno u Flexu?

Teretana! Ona je moja ljubav, a i posao. Volim da sama kreiram trening. Trenirala sam atletiku i do danas mi je ostala ljubav prema trčanju, tako da mi je omiljena sprava traka za trčanje, koju obožavam jer ne moram da se odričem džoginga ni kada je zima, pada kiša…
Od grupnih treninga bih izdvojila Bodypump i RPM.

Vežbanjem sam postigla fizičko, mentalno i emotivno zdravlje.
Vežbanje mi stvara unutrašnju sreću, mir, osećaj ispunjenosti i slobode… Samopouzdanje i vera u sebe su veoma bitni faktori, naročito kod mladih ljudi, a vežbanjem se mogu podići na viši nivo. Stoga, bilo koji vid rekreacije da izaberete, ne možete da pogrešite, a Flex nudi mnogo kvalitetnih izbora.

 

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*