fbpx
 
 
Početna / Vesti / Cene nam nisu omiljena tema, ali došao je čas da popričamo o njima.

Cene nam nisu omiljena tema, ali došao je čas da popričamo o njima.

 
 

Dragi naši aktuelni i budući Flexovci,

 

Ne volimo da pričamo i pišemo o novcu, ali kucnuo je čas i za to.

 

Trudiću se da budem kratak i jasan.

 

Znate da tokom poslednje 3 godine nismo menjali cene, uprkos promenama kursa i uprkos svim drugim turbulencijama koje su se dešavale oko nas. Kontinuirano smo dodavali nove programe i unapređivali uslugu i odnos sa članovima.

 

Naša osnovna ideja, od koje ne planiramo nikada da odustanemo, jeste da održimo nivo usluge, i da nastavimo da unapređujemo naš sistem, koliko god je to moguće.

 

Da bi tako bilo, definitivno moramo da promenimo nešto.

 

Dugo smo razmisljali kako to da učinimo, budući da znamo da su vremena teška i da su za neke od vas i postojeće cene visoke. S druge strane, ukoliko te ne učinimo, postoji mogućnost da ugrozimo poslovanje i razvoj vašeg i našeg omiljenog mesta za treniranje i druženje.

 

Našli smo rešenje. Rešenje koje će našim članovima pružiti mogućnost da treniraju po istim cenama kao i do sada, dok će oni novi koji budu dolazili imati nešto izmenjene uslove.

 

Uvodimo godišnju članarinu

Kao što joj i ime kaže, plaća se jednom godišnje, i iznosi 1 000 dinara, dok za studente iznosi 500 dinara.Iznos je simbolican ali nama dovoljan da nastavimo da se unapređujemo i da od našeg Flexa kreiramo još veće zajedničko zadovoljstvo.

Pokušaćemo da odmah odgovorimo na verovatna vaša pitanja:

 

1. Šta znači i čemu služi godišnja članarina?

Ona znači da ste zvanično naš član, i da imate pravo da sve naše usluge (pakete članstva,redovne pakete, masaže i dr.) plaćate po cenama za članove, odnosno redovnim, neizmenjenim cenama.

 

2. Koja je prednost biti član?

Jedna od bitnijih stavki jeste upravo ta da će naše posebne ponude koje vam omogućavaju da trenirate po znatno nižim cenama, moći da uplate isključivo članovi. Biće tu i drugih benefita o kojima ćemo vas naknadno obaveštavati.

 

3. Šta ako ne želim da platim godišnju članarinu?

Ukoliko je ne uplatite, naše usluge ćete platiti po nešto višim cenama.

 

4. Da li AKTUELNI ČLANOVI moraju da plate godišnju članarinu?

NE. Ukoliko ste trenutno naš aktivni član, ili ste nekada bili naš član, i ako u toku februara uplatite neki od naših paketa – članarinu za narednih godinu dana dobijate GRATIS.

 

5. Da li plaćam članarinu i ukoliko uplatim neki od godišnjih paketa članstva?

Svi koji uplate 360 dana nekog od naša tri paketa članstva, bez obzira na to jesu li ili nisu prethodno bili naši članovi – dobijaju gratis godišnju članarinu.

 

I da, imamo još jednu novost.

 

Red Card (neograničeno grupni programi i sauna), Blue Card (neograničeno teretana i sauna) i White Card (neograničeno grupni programi, teretana i sauna) su dobile domaća imena ☺

Sada se zovu – Crveno članstvo, Plavo članstvo i Belo članstvo.

Hvala vam na razumevanju.

 

Milan Ivetić, generalni menadžer Flex fitnes centra

 

Flex fitness - paketi clanstva

 

 

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

4 komentara

Facebook
Twitter