Početna / Vesti / Da li si i ti – SNOW READY?

Da li si i ti – SNOW READY?

 
 

08_FB_cover

Možda je do ovog mirisa zime u vazduhu ili je do prerano postavljene novogodišnje rasvete, ali mi ne možemo da dočekamo zimske radosti! Čizme, skije ili board su spremni za predstojeću sezonu, ali da li ste i vi spremni?!

Odlična forma je od ključne važnosti kako bi tokom skijanja ili vožnje snouborda (uostalom, i tokom bavljenja bilo kojim drugim sportom) izbegli povrede i maksimizovali efikasnost pokreta. Umaranje na stazi tokom celog dana, izuzetno utiče na opadanje vaše forme što za posledicu ima to da osećate kao da gubite kontrolu u nogama. Verovatno ste bar jednom došli u situaciju da pomislite da se vratite u hotelsku sobu kada već nikako niste mogli da skupite dovoljno snage u nogama da skije ili bord dovoljno brzo usmerite u željenom pravcu.

Sve ovo što vam je do sada bila najveća noćna mora tokom zimovanja, može da se izbegne uz odgovarajući plan treninga pred ski sezonu. Zato smo pripremili poseban program treninga koji će vam pomoći da ove godine (fizički) spremni, dočekate sneg!

SNOW READY program podrazumeva:

  • 12 individualnih treninga sa personalnim trenerom u trajanju od 4 nedelje uz koje dobijate i mogućnost odlaska na neke od grupnih treninga ili korišćenje teretane, prema dogovoru sa vašim trenerom.
  • Ukoliko vežbač želi, sa svojim personalnim trenerom se može posavetovati i o ishrani.

Snow ready program podrazumeva izradu potpuno personalizovanog programa treninga usmerenog ka pripremi za sezonu skijanja/vožnje souborda bez obzira na trenutnu formu i fizički nivo vežbača. U treninzima će biti korišćeni rekviziti i fitnes sprave koje će unaprediti fizičke sposobnosti koje zahtevaju ovi zimski sportovi, a to su: snaga donjeg dela tela, core snaga, snaga mišića kukova, unapređenje balansa i izdržljivosti.

Snow ready program treninga biće dostupan tokom zimske sezone 2017/2018.

Inicijalni trening sa personalnim trenerom, možete zakazati na našem info-pultu ili putem broja telefona: 063 584 020 ili 021 6612 800.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter