fbpx
 
 
Početna / Vesti / DEDA MRAZOVA VREĆA | PRAZNICI U FLEXU

DEDA MRAZOVA VREĆA | PRAZNICI U FLEXU

 
 

Flex-fitness-novi-sad-praznicna-ponuda

Dragi Flexovci,

Ova godina je bila puna izazova, prilagođavanja, godina sticanja novih navika, novog načina življenja i obavljanja svakodnevnih stvari. Međutim, neke stvari se ne menjaju. Pred nama je svima najdraži, praznični period kome se uvek radujemo! Radujemo se kićenju jelke, mirisu snega, kuvanog vina i cimeta, radujemo se vremenu provedenom uz našu Flex porodicu. 

Sada već tradicionalno, Deda Mraz ne zaboravlja Flexovce i ove godine odlučio je da nam pozajmi svoju vreću u kojoj se kriju razni pokloni!

U periodu od 25. decembra do 11. januara, svi koji uplate bilo koji od Flex paketa, izvlače poklon iznenađenja iz Deda Mrazove vreće!

 

🎁 Od poklona, ostavio nam je:

▪ tretmane u oksibaričnoj komori (1, 2 ili 3 tretmana)
▪ pakete od 5 ili 10 peškira
▪ merenje tanita vagom
▪ popuste na članarine od 10% do 100%

 

* Ukoliko izvučete neki od poklona, možete ih koristiti odmah.

* Ukoliko izvučete neki od popusta, možete ga iskoristiti prilikom naredne uplate ili svoj popust možete pokloniti bilo kome. Izvučeni popust se može iskoristiti 7 dana nakon isteka paketa uz koji je izvučen popust. Osoba koja je popust dobila od nekog na poklon može taj popust iskoristiti do kraja januara.

Napomena: Popust se može iskoristiti na mesečne pakete, više mesečne pakete (90,180,360), studentske, morning pakete, plati šta koristiš. Popust se ne odnosi na uplatu paketa koji su već na popustu, personalne treninge, nedeljne karte i pojedinačne treninge.

Pridružite nam se i provedite ovaj čarobni deo godine sa nama u Flexu. 🎄
Želimo vam srećne božićne i novogodišnje praznike! ❄

 

 

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter