fbpx
 
 
Početna / Kutak za članove / Dobro veče, moje ime nije Saša

Dobro veče, moje ime nije Saša

 
 

U današnjem kutku vam se predstalja Marina.

Zovem se Marina Delić, studiram u Novom Sadu na Fakultetu tehničkih nauka, na Departmanu za građevinarstvo i geodeziju. Dolazim iz jednog malog mjesta Peljave koje se nalazi blizu Bijeljine.
Dok sam išla u srednju školu, trenirala sam Taekwondo i zbog povrede morala sam da prestanem, ali nije bilo dana da moji prijatelji i ja, prije ili poslije nastave, ne odigramo basket ili odbojku.

FB_IMG_1447272986220-1

Kada sam došla u Novi Sad na studije dvije godine nisam ništa trenirala i mnogo sam se ulijenila, pa sam odlučila u aprilu ove godine (dugo mi je trebalo ☺) da počnem da vježbam. Moja koleginica i ja smo posjetile mnogo teretana i nijedna mi se nije svidjela, a kada smo posjetile Flex, tu se priča promijenila. Zbog velikog broja termina treninga, trenera koji te motivišu, ljubaznih djevojaka za recepcijom, evo me svakog dana u Flex-u i svakim danom pomjeram svoje granice.
Prvi trening na koji sam otišla je bio Bodyvive. Znajući kakvu kondiciju sam imala, nisam se usuđivala da odradim intenzivniji trening. Već poslije prvog treninga znala sam da sam uradila jednu od najboljih stvari u životu i napravila pravi izbor za sebe, upisala se i počela svakodnevno da  treniram u Flex-u. Sada sam već probala sve treninge i izdvojila bih kao najomiljeniji RPM.
Kada bih imala priliku da preuzmem mikrofon i popnem se na binu, šta bih rekla? Khm…naravno da bi to bio trening RPM-a, rekla bih ” Dobro veče, moje ime nije Saša. ” 😀

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter