Početna / Vesti / Flex @ home

Flex @ home

 
 

Dragi naši,

Nadamo se da ste dobro i da ste kod kuće. Tokom prethodne nedelje se nismo čuli tako često, ali to ne znači da nismo mislili na vas. Vredno smo radili na važnom planu kako da Flex iskustvo “pošaljemo” u vaš dom, održimo vašu motivaciju za trening i budemo mesto gde ćete razbistriti glavu i napuniti sebe pozitivnom energijom.

Baš kao što to činimo u Flexu.

Ova vanredna situacija nas je sve primorala da izađemo iz redovne zone komfora, da promenimo neke navike i prilagodimo se trenutnoj situaciji. Da na prvom mestu više ne budu naše potrebe i obaveze, već da na prvo mesto stavimo neke druge kojima je naša zaštita potrebna.

Znamo da nijedan online trening ne može da zameni trening koji obožavaš u Flexu. Nijedna društvena mreža ne može da zameni druženje na strunjačama posle Bodyattacka ili Bodycombata. Nijedan mesindžer ne može da zameni čavrljanje sa vašim fitnes drugarima.

Zato smo se potrudili da izvučemo najviše iz ove situacije. Tokom trajanja vanrednog stanja, a sve do povratka na treninge u Flex, svečano objavljujemo da na snagu stupa Flex@home online program.

 

raspored cover

Šta vas čeka u Flex@home online programu?

Treninzi

  • Tokom nedelje pripremili smo četiri vrste treninga gde ćemo demonstracijom vežbi koje možete izvesti u kućnim uslovima ponuditi zaokružen trening. Jednom nedeljno pripremamo i bonus trening koji ćete biti u mogućnosti da pratite puten naših društvenih mreža.

Predavanja – live

  • Dva puta nedeljno pripremili smo predavanja  kojima ćemo obuhvatiti različite oblasti fitnesa. Pričaće vam neka poznata Flex lica, ali spremamo i neka nova iznenađenja.

Radionice

  • Na radionicama ćemo se baviti praksom. Ako ste se pitali kako tehnički ispravno uraditi neku vežbu ili nešto slično, sada je vreme da prihvatite naš izazov, provežbate i naučite!

Čekamo vas na zajedničkom druženju. Jer svi smo uvek #SrcemUFlexu!

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter