Početna / Vesti / FLEX LETNJA AVANTURA – powered by MODENA

FLEX LETNJA AVANTURA – powered by MODENA

 
 

FLEX LETNJA AVANTURA

letnja avantura cover

Pažljivo čitajte, jer leto u Flexu postaće vrelije u narednih nekoliko redova. Ovog leta, ne samo što ćemo nastaviti da naglašavamo važnost kontinuiranog treniranja, već ćemo se potruditi i da vašu motivaciju podignemo na najviši nivo!

Pitate se kako?!

Kroz našu LETNJU AVANTURU!

Avantura_mapa

Šta je to FLEX LETNJA AVANTURA?

Ove godine, Fitness centar Flex, uz podršku drugara iz Modena Travel & Events, sve Flexovce vodi kroz fitnes leto puno dešavanja, pa sve do DVA LETOVANJA!

Svi koji od 1. juna uplate paket u trajanju od 30 dana, ulaze u Letnju avanturu!

Flexovcima koji u periodu od 1. juna do 31. avgusta uplaćuju mesečne pakete, poklanjamo mesec dana treninga u septembru.

Gratis paket se automatski aktivira nakon isteka paketa uplaćenog u avgustu, a u prvi krug Letnje avanture ulaze svi paketi koji se uplate do poslednjeg dana juna.

Kako će to izgledati?

Recimo da si uplatio paket 5. juna. Taj paket je istekao 5. jula. Došao si na trening 7. jula i uplatio sledeći paket. Taj paket je istekao 7. avgusta i sutradan produžavaš paket. Nakon uplate ova tri paketa, automatski ti poklanjamo paket u septembru koji će, u ovom slučaju, važiti od 8. septembra, do 8. oktobra. Naravno, ovi datumi su samo ilustracija, možeš uplatiti paket kada tebi to odgovara.

Flex paketi po primamljivim cenama!

Tokom juna, jula i avgusta pripremili smo vam i primamljive popuste koji će vam pomoći da uštedite novac koji možete potrošiti na druge stvari u toku naše Letnje avanture (uvek dobro dođe novi kupaći, japanke, torba za plažu, zar ne?).

JUNSKI POPUST

Čeka te od 1. do 10. juna kada ćeš imati priliku da Crveni, Plavi i Beli paket u trajanju od 30, 90 ili 180 dana uplatiš sa

20% popusta.

A POPUSTI U JULU I AVGUSTU?

Verovali ili ne, kako se bližimo kraju leta – popusti će rasti! U julu vas čeka 25% popusta na navedene pakete, a u avgustu čak 30% popusta. Sve što treba jeste da pratite naš sajt ili društvene mreže kako biste dobili informaciju o periodu u kome će popusti važiti.

PAKETI SA POPUSTOM ULAZE U LETNJU AVANTURU

Paketi u trajanju od 30 dana, uplaćeni po posebnoj ceni ulaze u konkurenciju za gratis septembar.

LETNJA AVANTURA SE ZAVRŠAVA POKLON LETOVANJEM

Svi koji uplate paket u trajanju od 30, 90 i 180 dana, prilikom uplate paketa dobiće karticu čijim popunjavanjem dobijaju šansu da osvoje letovanje u Grčkoj za dve osobe na koje vas u septembru vodi MODENA travel & events. To znači da: ako redovno uplaćuješ pakete, povećavaš svoju šansu da osvojiš letovanje! U avgustu ćemo saznati koji Flexovac ide na more!

LETNJA AVANTURA ZA STUDENTE!

Za sve naše komšije iz studentskog grada pripremili smo posebnu ponudu za treninge tokom leta!

OD 1. JUNA DO 31. AVGUSTA:

Paket Crveni 30 za studente

  • po posebnoj ceni od 2.200 rsd

Paket Plavi 30 za studente (teretana do 16h)

  • po posebnoj ceni od 2.200 rsd

Paket Beli 30 za studente (teretana do 16h i neograničeno grupni programi)

  • po posebnoj ceni od 2.900 rsd.

Studentski paketi ulaze u Letnju avanturu i vode te na Leto za mlade!

Ukoliko uplatite studentski paket u periodu od 1. juna do naše Letnje promocije koju smo zakazali za početak jula, ulazite u nagradni konkurs gde možete osvojiti putovanje: Leto za mlade na koje te vodi MODENA Travel & Events. Ukoliko ne osvojite Leto za mlade, sve nedobitne kartice ulaze u konkurenciju za letovanje u Grčkoj za dvoje, čijeg dobitnika ćemo saznati u avgustu.

FLEX STOP & GO

I ovog leta tradicionalno vas rešavamo svih briga i pošaljemo na pravi pravcijati godišnji odmor! I od posla, ali i od brige o vašim paketima.

U periodu od 1. juna do 31. avgusta, odlučili smo da SVIM Flexovcima omogućimo aktivaciju Stop&Go opcije koja omogućava:

  • stopiranje paketa u trajanju od 10 dana
  • mogućnost aktivacije za bilo koji od uplaćenih paketa.

Sve što je potrebno jeste da pri odlasku na odmor prijavite aktiviranje Stop&Go opcije na našem info desku. Otputujete, uživate i dođete da treniramo zajedno kada se vratite.

NEDELJNI PAKETI ČLANSTVA

Ukoliko vam obaveze ne dozvoljavaju da se upustite u FLEX LETNJU AVANTURU, pripremili smo vam i nedeljne pakete članstva, čija cena iznosi četvrtinu cene mesečnog paketa.

LETNJA AVANTURA NAGRADE ZA FLEXOVCE

FLEX POKLANJA

Ubacivanjem kupona u kutiju ne učestvujete samo u konkursu za letovanje od Modena Travel & Events, već i u konkursu za super Flex pakete.

Flex će pokloniti omiljene pakete na izvlačenjima koja će se održati u toku juna, jula i avgusta! U Flex konkursu učestvuju svi koji pakete uplate u periodu od 01. juna do 31. avgusta.

PROTEINI.SI POKLANJA

Naši drugari iz Proteini.si su nas još jednom podržali i odlučili da Flexovce obraduju super poklonima! O Proteini.si poklonima i načinu na koji možete da dođete do njih – saznaćete uskoro!

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter