fbpx
 
 
Početna / Vesti / FLEX PREDAVANJE I RADIONICA KORAK KA ZDRAVLJU

FLEX PREDAVANJE I RADIONICA KORAK KA ZDRAVLJU

 
 

Da li znate koje su vaše dnevne energetske potrebe? U subotu 09. aprila vas čekamo na predavanju i radionici “Korak ka zdravlju” u Flexu, kako bi zajedno otkrili šta ovaj pojam predstavlja i na koji način se ova vrednost može izračunati. Pričaćemo o tome šta je kalorija, kalorijski deficit i kako poboljšati zdravstveni status.

slider

U okviru radionice, na zanimljiv i interaktivan način, računaćemo neke od parametara koji označavaju koliko kalorija dnevno treba unositi, kako pratiti i kako efikasnije poboljšati svoj energetski balans.

Predavač će biti Dragan Marinković, naš dugogodišnji saradnik, profesor sporta i fizičkog vaspitanja i doktorant Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu.

Pripremili smo vam brojna iznenađenja! Imaćete priliku da se družite sa našim trenerima, postavljate im pitanja, uživate u jednoj zdravoj promociji, a ukoliko budete imali sreće, možda osvojite i naš paket članstva BFOS individua.

Nisu potrebne rezervacije, povedite društvo i vidimo se u Flexu. Svi su dobrodošli! Ovo je samo početak našeg projekta “Korak ka zdravlju”.

Napravite korak ka zdravlju, čekamo vas u Flexu!

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter