Početna / Vesti / Velika jesenja rasprodaja u Flex shopping centru!

Velika jesenja rasprodaja u Flex shopping centru!

 
 

tik tak cover 19

Iako se nove odluke i velike promene obično vezuju za Novu godinu, one nas nekako podsećaju i na detinjstvo. Svakog septembra smo sebi obećavali da ćemo ove školske godine slušati na časovima i redovno učiti da bismo imali više vremena za druge stvari. Zato ove godine sa velikim odlukama u Flexu krećemo u septembru!

I baš zato, Flex shopping centar ponovo otvara svoja vrata! Za sve naše buduće članove i naše drage Flexovce koji to već jesu.

Renovirani Flex shopping centar!

Naš unapređeni shopping centar sagrađen je na TRI SPRATA i njegov karakteristični detalj je TIK-TAK SAT koji otkucava prelaze između spratova. Popust se na svakom spratu zadržava samo dva dana! Kada TIK-TAK SAT otkuca 2 dana, taj sprat se zatvara i otvara se novi sprat sa drugačijim (čitaj: nešto manjim) popustima.

Šta smo tačno renovirali?

Dok ste se sunčali i odmarali, mi smo vredno smišljali kako da vas dodatno obradujemo! Ove godine donosimo još jednu zanimljivost – sjajne cene godišnjih paketa za one koji vole da planiraju svoje treninge na duže staze. Ali pošto svi volimo da sami bacimo oko na sjajnu rasprodaju, puštamo vas da se sami uverite u ovo što pričamo.

I sprat Flex shopping centra

Prvi sprat otvara se u ponedeljak, 9. septembra. Oni najbrži zgrabiće Flex pakete u trajanju od 90, 180 i 360 dana po najprimamljivijim cenama. Ova ponuda traje do 10. septembra u 23 h.

II sprat Flex shopping centra

Drugi sprat Flex shopping centra otvara se 11. septembra, a ova ponuda traje do 12. septembra u 23 h.

III sprat Flex shopping centra

Treći sprat Flex shopping centra otvara se 13. septembra, a ova ponuda traje do 14. septembra u 22 h.

 

Dobro nam došli! :)

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter