Početna / Vesti / Posebna ponuda: ODBROJAVANJE | Flex Wonderland

Posebna ponuda: ODBROJAVANJE | Flex Wonderland

 
 

wonderland ponuda slider

Napolju je preko 15 stepeni, snega nema ni na vidiku, ali grad je ukrašen, naša jelka  je okićena i možemo ipak da kažemo: PRAZNICI NAM STIŽU!

Kao što je svima znano, mi u Flexu mnogo volimo praznike. Radujemo se kićenju jelke i vremenu provedenom uz našu Flex porodicu. Zato sa velikim ushićenjem želimo da vam poželimo dobrodošlicu u Flex Wonderland!

ODBROJAVANJE POSEBNA PONUDA

Kao što smo ranije rekli: za vreme praznika su sva čuda moguća! Zato budite sa nama u ispraćaju poslednjih dana ove decenije, pripremili smo velika iznenađenja!

U periodu od 26. do 30. decembra

baš svakog dana, Deda Mraz je pripremio po jednu posebnu ponudu! Svakog dana odbrojavaćemo po jedan dan koji nam je preostao do Nove godine, a sve Flexovce iznenadićemo sa novom pogodnošću koja će važiti samo tog dana. Svaku posebnu ponudu u odbrojavanju najavićemo veče pre nego što počne da važi i to prema sledećem rasporedu:

30. decembra odbrojavamo 1 dan do dočeka Nove godine.

Posebna ponuda za Beli paket (neograničeno korišćenje grupnih programa, teretane i saune) u trajanju od 30 dana – 2.020 rsd umesto 4.900 rsd

važi samo u ponedeljak, 30. decembra do 23 h.

29_FB

29. decembra odbrojavamo 2 dana do dočeka Nove godine.

Posebna ponuda za Crveni paket (neograničeno korišćenje grupnih programa i saune) u trajanju od 30 dana – 2.020 rsd umesto 3.500 rsd

važi samo u nedelju, 29. decembra do 22 h.

28_FB

28. decembra odbrojavamo 3 dana do dočeka Nove godine.

Posebna ponuda za Plavi paket (neograničeno korišćenje teretane i saune) u trajanju od 30 dana – 2.020 rsd umesto 3.900 rsd

važi samo u subotu, 28. decembra do 22 h.

ponuda post 3

27. decembra odbrojavamo 4 dana do dočeka Nove godine.

Posebna ponuda za Studentski crveni (neograničeno korišćenje svih grupnih programa i saune) u trajanju od 30 dana – 2.020 rsd umesto 2.700 rsd

važi samo u petak, 27. decembra do 23 h.

ponuda post 4

26. decembra odbrojavamo 5 dana do dočeka Nove godine.

Posebna ponuda za Studentski plavi (teretana i sauna do 16 h) u trajanju od 30 dana – 2.020 rsd umesto 2.600 rsd

važi samo u četvrtak, 26. decembra do 23 h.

ponuda post 5

Svaka posebna ponuda u našem odbrojavanju važiće samo jedan dan. Zato pažljivo pratite naš sajt, Facebook i Instagram, a ukoliko želite da do informacija dođete pre drugih, pridružite se našem Viber Community.

FLEXOMRAZ VREĆA

Deda Mraz je i ove godine odlučio da nam pozajmi svoju vreću u kojoj se kriju pokloni za sve Flexovce! U periodu od 16. do 31. decembra, svi koji uplate bilo koji od Flex paketa, izvlače popust iz Deda Mrazove vreće. Popusti koji se kriju u vreći kreću se od 15% do 100%.

Ovaj popust možete iskoristiti prilikom naredne uplate ili svoj popust možete pokloniti bilo kome. Izvučeni popust se može iskoristiti 7 dana nakon isteka paketa uz koji je izvučen popust. Osoba koja je popust dobila od nekog na poklon može taj popust iskoristiti do kraja januara.

Napomena: Popust se može iskoristiti na sve pakete osim PT i TIM trening paketa i ovaj popust nije moguće kombinovati sa Loyalty popustom, ni koristiti za uplatu paketa koji su već na popustu.

BUDI MOJ TAJNI DEDA MRAZ

Volite da pravite iznenađenja ljudima koje volite? Zašto ove godine ne biste obradovali nekoga koga možda i ne poznajete tako dobro. U periodu od 16. do 25. decembra, ubacivanjem papirića sa vašim imenom u posebnu kutiju na našem info pultu, prijavite se da postanete nečiji tajni Deda Mraz. Tajni Deda Mraz funkcioniše na sledeći način: prijavite se u navedenom periodu, a potom od 21 do 25. decembra izvlačite ime osobe kojoj treba da pripremite poklon. Uslovi ne postoje, osim jednog: potrudite se da izmamite što veći osmeh na nečije lice. Razmena poklona održaće se u okviru Flexomraz 6 žurke.

FLEXOMRAZ #6 ŽURKA

I ove godine nastavljamo Flexomraz tradiciju divne večeri prazničnog slavlja uz Flex porodicu.

27. decembar u 18 h

Treninzi, razmena poklona & žurka

Ovog dana, grupni programi će se održati prema izmenjenom rasporedu. Ono što je većini znano jeste da vas ovog dana tradicionalno čekaju treninizi uz posebnu koreografiju i muziku po izboru naših trenera – uključujući i domaću! Pripremite se na iznenađenja, znate da tokom ovog dana ništa nije isključeno. :)

Treninzi će se održati prema sledećem rasporedu:

18:00 RPM
18:30 BODYATTACK
19:00 BODYCOMBAT
19:30 BODYPUMP

druženje nastavljamo nakon treninga, zato što u

21:00 počinje Flexomraz žurka!

Tajni Deda Mrazovi će razmeniti poklone, a mi ćemo proglasiti NAJ-člana za 2019. godinu i nastaviti Flexomraz žurku!

 

Pridružite nam se i provedite ovaj čarobni  deo godine sa nama u Flexu.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter