fbpx
 
 
Početna / Intervju / GORANOV SVET PLESA

GORANOV SVET PLESA

 
 

Svi smo jako happy, jer smo proširili raspored novim dance programima. Uz Zumbu smo već đuskali u Flexu, ali Salsation je  nešto novo, što sa nestrpljenjem isčekujemo. Brojne Flexovce, kao i one koji će to tek postati, će u utorak i četvrtak od 21h dočekati svima dobro poznati Goran Mandić :) sa kojim smo i ranije đuskali baš u Flexu. Goran je poželeo da nam približi svoj svet plesa.

Goran Mandić Flex Salsation

Ćao drugari :)

Ljubav prema plesu se pojavila jos dok sam bio jako mali, oduvek sam igrao i voleo muziku. Od devete godine se bavim latino-američkim i standardnim plesovima. Skoro 10 godina sam učestvovao na raznim takmičenjima, nastupima, bio sam u raznim dance grupama, salsa, hip-hop… Ples je magija!

Nakon dolaska u Novi Sad trenirao sam i tražio idealne treninge, ali mi je nešto pored tih treninga falilo. Shvatio sam da je to ples! Tada sam u Flexu prvi put probao Zumbu, oduševio se i tako je sve počelo. Licencirao sam se i krenuo sa časovima, a ubrzo potom dolazi do saradnje i prijateljstva sa Nevenom. Počeli  smo zajedno da snimamo koreografije za naš kanal na YT i da radimo evente. Prepoznali su našu ljubav, strast i energiju prema plesu, i tako smo počeli da radimo master class-ove i putujemo po celom svetu. U Zumbi smo instruktori,  a potom je stiglo pravo osveženje- SALSATION… Mogu slobodno reći- dance finess program koji je napredniji. Svima koji vole ples ali i da rade na sebi (telu,tehnikama) bih ga preporučio, jer je baziran na kombinaciji plesnih pokreta sa funkcionalnim metodama, muzikalnosti, izolacijama delova tela i usavršavanjima. U Salsationu smo Master treneri.  Ljudi koji su probali trening i Workshop i nakon primene istog su oduševljeni. Sve to nas je dovelo do toga da radimo i putujemo po celom svetu, edukujemo ljude, učimo, radimo workshop-ove i master class-ove…

Moja poruka za sve vežbače koji vole da igraju, osećaju ritam i muziku: ne ustručavajte se, izađite iz sobe, nabacite osmeh i dođite da zajedno đuskamo i uživamo… Osim dance programa, u Flexu je savršena teretana i ostali fantastični programi iz Less Mills-a, za svakog po nesto :)

Šta čekate? Ove nedelje možete besplatno probati dance programe. Dobro nam došli!

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*