Početna / Vesti / Invazija preti Flexu!

Invazija preti Flexu!

 
 

24_SAJT

Ljudi, moramo nešto da vam kažemo: nešto jako čudno se ovih dana dešava u našem fitnes centru!

Neko nam je pojeo 3 ekspandera, a nisu bile pošteđene ni šipke za Bodypump tegove. U teretani smo primetili nešto na trenažerima, ali ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo šta se tu zapravo desilo. Na „mestima zločina” sve što je ostalo jeste nešto što liči na neon zeleni ljigavac (?!)

Zbog ovih sumnjivih tragova počeli smo ozbiljno da mislimo da nam preti neka velika invazija! Odlučili smo da ova neidentifikovana stvorenja zovemo Mutanti!

Strategija zaustavljanja Invazije Mutanata

Korak 1:

Danas ćemo postaviti specijalne foto-aparate i nadamo se da ćemo uspeti da saznamo nešto više o ovim mutiranim oblicima koji prete da uskoro pojedu ceo Flex.

Korak 2:

Planiramo da uspostavimo komunikaciju i krenemo u pregovore sa Mutantima. Prvi susret ćemo ostvariti u najstrašnijoj noći koja postoji – noći veštica!

31. oktobar biće dan D.

Pridružite nam se da Mutantima zajedno pokažemo za šta koristimo ceo inventar koji grickaju. Ima li boljeg načina za to od treninga? Kako bi olakšali komunikaciju, poželjno je da se maskiramo da što više ličimo na njih – da ih ne bi uplašili.

Raspored treninga za Mutant Invaziju je sledeći:

  • 18:30 h Bodycombat 30′
  • 19:00 h Bodypump 30′
  • 19:30 h Bodyattack 30′
  • 20:00 h Zumba 30′
  • 21:00 h Horor film :)

Flexovac koji bude imao najbolju masku biće nagrađen sa paketom Beli 30!

Scream shot

Dok se pripremamo na bliski susret sa Mutiranim oblicima, voleli bismo da vidimo kako teku vaše pripreme za najstrašniju noć! Na Facebook eventu Scream Shot | Mutant Invasion, od 25. do 31. oktobra možete postaviti vaše straaašne fotografije ili snimke. Sve što treba jeste da fotografiju ili video snimite u Flexu i do naznačenog datuma postavite u ovaj Facebook event. Kako bi fotke bile još strašnije, napravili smo vam i specijalni super-spooky okvir za Facebook kameru, koji možete probati ukoliko sa mobilnog telefona kliknete na ovaj link. Nakon Mutant Invasion noći, proglasićemo najoriginalniju fotografiju ili video, a autor će osvojiti paket Beli 30.

Pripremajte se za poslednji dan oktobra. Mutanti se izgleda ne šale.

Flex paketi su mutirali!

Nakon pojavljivanja neidentifikovanih bića na fotkama sa treninga, odlučili smo da našeg trenera Slobodana ostavimo da provede noć u Flexu i sazna šta se to zapravo dešava. Jutros smo imali šta i da čujemo! Za početak, dobra vest je da su dobronamerni. Ova bića su zapravo naši mesečni paketi koji su pobegli sa cenovnika i počeli da jedu sve pred sobom! Prevelika količina pojedenih ekspandera, šipki za tegove i sprava u teretani dovela je do toga da naši paketi mutiraju.

26_FB_cover

I šta da vam kažemo, biće takvi sve do kraja Noći veštica! Obećali su da će prestati da jedu, a dejstvo pojedenih sprava trajaće:

 

od 27. do 31. oktobra.

 

Flex paketi od 30 dana, koji su mutirali sada traju 40 dana i njihove cene su:

  • Crveni 40 – 3.500 rsd
  • Plavi 40 – 3.900 rsd
  • Beli 40 – 4.900 rsd

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter