Početna / Kutak za članove / Ko jednom dođe u Flex, tu i ostane

Ko jednom dođe u Flex, tu i ostane

 
 
Ćao drugari! :)
Moje ime je Kristina Pinter i živim u Novom Sadu. Završila sam Pravni fakultet i trenutno radim u jednoj advokatskoj kancelariji u svojstvu pripravnice. Slobodno vreme mi je rezervisano za viđanje sa dragim ljudima, druženje, opuštanje uz neku dobru knjigu, treninge, dok me vikendom uglavnom možete videti u nekom od kafića u najpopularnijoj ulici za izlaske – ulici Laze Telečkog.  :)  Zbog posla u Flex dolazim uglavnom u večernjim terminima, osim subotom, jer je taj dan rezervisan za jutarnji RPM :)
 Kristina Pinter
U Flex sаm prvi put kročila pre skoro deceniju – 2006. godine.  Još od srednje škole sam volela da vežbam i od tada mi je to postao životni stil. :) Tada je koncept grupnih treninga bio nešto drugačiji, nije bilo mogućnosti kombinacije više vrsta, već su se članovi prilikom uplate opredeljivali za jednu vrstu. Od 2009. sam imala kraću pauzu, kada sam trenirala u drugim teretanama, a potom sam se vratila u Flex 2011. godine znatiželjna da vidim šta se to u međuvremenu promenilo. Tada sam ujedno prvi put probala Les Mills programe i definitivno odlučila da tu ostanem :) . Posebno mi se svidela raznovrsnost treninga i termina, kako jutarnjih, tako i večernjih.
Omiljeni treninzi su mi Body Pump, Body Attack , RPM i CXWORX, i kombinacijom navedenih treninga sam postigla željene rezultate: povećanje snage i izdržljivosti, kao i bolju kondiciju.
Svima bih preporučila da dođu i probaju grupne treninge jer, po pravilu, ko jednom dođe u Flex, tu i ostane 😀
Ovom prilikom bih želela i da pozdravim svoje drugarice, takođe članice Flexa, Ninu, i bliznakinje – Miu i Andreu, koje su trenutno u Americi, i nestrpljivo ih čekam da treniramo zajedno. :)

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter