fbpx
 
 
Početna / Intervju / Lenka Mitić, Flexovka odana grupnim treninzima

Lenka Mitić, Flexovka odana grupnim treninzima

 
 

Danas vam predstavljamo Lenku Mitić, koja živi na Novom naselju, profesor je svetske književnosti i kaže da  slobodno vreme provodi čitajući ili u vežbajući u Flexu.

Lenka Flex Fitness

F: Ćao Lenka, jasno nam je da profesor svetske književnosti slobono vreme provodi čitajući, ali kako si se našla u Flexu?

L: Član sam Flexa od aprila 2014. godine i mislim da sam napravila pravi izbor za sebe i svoje zdravlje. Nakon dugogodišnjeg iskustva u vežbanju u različitim fitnes centrima u Novom Sadu kao i rada sa personalnim trenerima odlučila sam se za dolazak u Flex i paket koji obuhvata grupne treninge što se za mene pokazalo uspešnim.

Nakon vežbanja u teretani godinama, prvi put sam se okušala u ovoj vrsti treniranja i nisam pogrešila. Ono što me je zaista privuklo u Flexu jeste upotreba (ili licenca ili kako se to zove) Les Mills načina formatiranja vežbanja, o kojem sam dosta slušala i čitala a koji je postigao uspeh u svetu ali ne na kratko vreme, ne kao nešto što se samo pojavi i potom nestane, već kao višedecenijski način života i brige o telu. Flex kao inovator vežbanja u Srbiji i Novom Sadu prepoznao je kvalitet Les Mills-a i zato postao moj izbor.

Ono što je takođe uticalo na moju odluku da dođem u Flex i nakon toga i ostanem, jesu uvek dobre akcije koje obuhvataju treniranje po povoljnijim cenama za sve programe za samu uplatu ali na to i dobijanje odrećenog broja meseci na poklon, na taj način uvek po dobroj ceni znam da u narednom periodu neću uopšte razmišlaljti o tome kada je vreme za obnovu paketa već mi se desi i da zaboravim kada sam uplatila.

F: Koji trening ti je omiljeni i šta si postigla sa njim?

L: Vreme koje je u toku mojeg dana rezervisano za Flex provodim na treninzima kao što su RPM, Bodypump, CX Worx i Bodybalance, ali ako bih morala da izdvojim samo jedan koji bi mi bio omiljeni, onda svi znaju, da će moj odgovor uvek da bude RPM trening. Spinning treninge sam zavolela 2004. godine kada su oni i stigli u Srbiju i mislila sam da je to ono što daje maksimalno angažovanje mojem telu ali sam onda došla u Flex i susrela se sa RPM trenizima koji su me pozitivno iznenadili i dali mi dodatnu energiju i želju za vožnjom. RPM je pomeranje granice vežbanja, RPM je davanje svojeg tela u potpunosti tokom 45 minuta vežbanja, RPM je način života.

Nakon posla u školi i višegodišnjeg bavljenja medijima, danas kada radim interesantan i dinamičan posao u Protokolu Skupštine Grada Novog Sada, ispred mene se svakog dana nalazi gomila fizičkih izazova, nepostojanja tačno određenog radnog vremena ali me sve to i ljubav prema treniranju ne sprečavaju da rano ujutru spakujem svoju tašnu za trening i uveče svoj dan završim u Flexu. Kada bih morala da vam odgovorim šta sam postigla treniranjem, rekla bih da je to podizanje energije čitavog tela, upoznavanje novih ljudi, koje iako živimo u istom gradu, možda nikada ne bih srela, jednostavno dan završen u Flexu je nešto što je postalo deo moje svakodnevnice.

Ono što bih posebno želela da istaknem je rad sa vašim trenerima. Kao osobi koja se tokom čitavog života bori sa prekomernom težinom, dolaskom kod vas i radom sa vašim visokoobrazovanim, a ne priučenim trenerima, sam postigla bolje rezultate, pomerila svoje granice, u trenucima kada sam bila umorna i terala sebe da nastavim, dobijala sam uvek reči ohrabrenja i iskrene podrške i to je ono što razlikuje vaše trenera od drugih. Kako ja to njima volim da kažem i pohvalim ih, oni su tu sa nama u prostoriji i vežbaju, tu su sa nama i daju sve od sebe a da svoje brige ostavljaju van vrata Flexa, kao i mi koji dolazimo da vežbamo i pružimo sebi samo najbolje.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*