fbpx
 
 
Početna / Intervju / MARKO BAČANIN: ARHITEKTA, BAJKER I FLEXOVAC

MARKO BAČANIN: ARHITEKTA, BAJKER I FLEXOVAC

 
 

Leto je toplije nego ikada, a mi vas upoznajemo sa Flexovcima, koji uprkos visokim temperaturama redovno vežbaju :) . Marko je kuckao sa Cafe del Mar-a na Malti i priznao nam, da mu nedostaju Novi Sad, njegov motor i Flex :). Nakon završene arhitekture, Marko je neko vreme radio na faxu, zatim se preselio u Dubai. Ovo je bilo odlično iskustvo, kako zbog projekata i saradnje sa najvećim arhitektonskim kompanijama, tako i zbog različitosti kultura, tradicija i načina života u ovom Emiratu. Sa druge strane, lepo je biti kući, uživati u Novom Sadu, letu na štrandu, Ribarcu.. U slobodno vreme Marka možete sresti na Fruškoj gori, na njegovom čoperu, kako odoleva vetru i hvata zrake sunca :) . Ispričao nam je kako je u junu, sa bajkerskom ekipom, na svojoj vernoj Hondi Shadow stigao do Crne Gore i nazad.
Marko Bačanin Flexovac
F: Ne upoznajemo svaki dan nekoga tako svestranog, kao što si ti. Izgleda da te ne drži mesto, pa nas još više zanima kako si se našao u Flexu?
M: Vežbao sam u raznim fitness centrima, imao sam ličnog trenera i na njegov poziv sam došao u Flex. Drugar i ja smo se upisali i krenuli skupa u teretanu. Veoma mi se dopala atmosfera, ljubazni treneri i nasmejane devojke za info pultom. Oprema je odlična, a lokacija mi odgovara, tako da svi izgovori za preskakanje treniga padaju u vodu :) .

F: Posećuješ teretanu, a da li si probao neki od grupnih treninga?
M: Nisam probao grupne treninge, ali vidim da su posećeni i da je na njima odlična atmosfera. Spemam se da probam neki i ne bi me čudilo da promene moje fitnes navike.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*