Početna / Vesti / NA VAUČERU KOD ZA POPUST TVOJ

NA VAUČERU KOD ZA POPUST TVOJ

 
 

slika-za-zaglavlje-tekst-vesti-1_1920x950

Kao što je već dobro poznato mesec novembar je mesec kada se najviše trenira, ispitni rokovi su gotovi, privode se kraju planirani poslovni planovi i donose se nove odluke, a počinju i pripreme za praznike i novogodišnju noć. Kako znamo da je oprema u kojoj trenirate izuzetno važna za dobar osećaj tokom i nakon treninga, mi smo kao oficijalni Les Mills klub u saradnji sa kompanijom iFit obezbedili popust za kupovinu Reebok i Reebok Les Mills opreme.

KAKO DO POPUSTA

Uskoro ti ističe članarina? Ili jednostavno želiš da počneš da vežbaš? Bilo da nastavljaš aktivo da treniratš ili tek počinješ, uplatom bilo koje članarine iz naše ponude dobićeš vaučer koji će ti obezbediti popust za kupovinu na iFit web shopu.

20% + 5% za registrovane članove

Na poleđini vaučera pronaći ćeš kod i uputstvo koje će ti pomoći da ostvariš popust od 20% na prvu kupovinu dok registracijom naloga stičeš pravo na dodatnih 5% prilikom ove i svake naredne kupovine.

slika-za-tekst-uputstvo_1920x950

Sada registruj članski nalog, izaberi opremu koja ti se sviđa i požuri do nas kako bi što pre preuzeo svoj vaučer i blistao na treningu u novoj Reebok i Reebok Les Mills opremi.

Registruj članski nalog putem ovog LINKA.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter