fbpx
 
 
Početna / Vesti / Noć za sve veštice i čarobnjake :)

Noć za sve veštice i čarobnjake :)

 
 

Seća li se se neko prošlogodišnje strave i užasa, horora i patnje? Sećate li se zombija, vampira, veštica, otrova? Vrisaka, urlika, boli i straha? Je l’ da da nam je bilo sjajno? :) Em smo bili kreativni, em smo se dobro zabavili, em smo uterali strah u kosti onima koji su malo zaboravili da se 31. oktobra proslavlja Halloween, tzv. Noć veštica. Ali, nećemo da diskriminišemo: ovo će biti Noć i veštica i veštaca, i čarobnica i čarobnjaka, maštovitih i luckastih :)

noc-vestica

Prošle godine smo se dobro preznojali i iskakali na treninzima pod punom ratnom opremom. I kao pirati, i kao Indijanci, i kao tuš kabine (?!?!), i kao zombiji, i kao šeici, i bundeve… Posle toga smo uživali u filmu. Zapravo, kako ko. Neko je iskulirao, neko se presekao, neko odustao i pobegao glavom bez obzira :)

Hej, kako god… Nama je uvek dobro sa vama. Uvek se nasmejemo. Uvek se dobro zabavimo. Šta god radili, uživamo u svakom trenutku. I ove godine ćemo proslaviti naše prijateljstvo na najlepši mogući način: bićemo zajedno 😉

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter