fbpx
 
 
Početna / Vesti / TIMovci, radujte se – STIGAO JE!

TIMovci, radujte se – STIGAO JE!

 
 

Ovog vikenda prezentovali smo novi Les Mills program – GRIT STRENGTH. Oni najodvažniji kročili su u salu i prošli kroz 30 minuta apsolutnog izazova i treninga koji pomera granice u svakom mogućem smislu.

GRIT STRENGTH se od juče i zvanično pridružio našoj ekipi TIM treninga, i učinio ih  moćnijim nego ikada pre.

 

Slika_za_sajt

KOJI TRENINZI SU TIM TRENINZI?

UrbanCombat, RPM, CXWORX, TRX, GRIT CARDIO & GRIT STRENGTH. Sve su ovo poluindividualni treninzi koji se izvode u grupi od 8 do 12 vežbača uz konstantnu podršku i nadzor instruktora. Za samo godinu dana ovi treninzi stekli su veliku odanost vežbača,  i zato

IMAMO NOVU RADOST ZA TIM TRENING ZALJUBLJENIKE

 

Pre par nedelja objavili smo da uvodimo novi paket CRNI 360, koji podrazumeva 360 dana neograničenih TIM treninga. Ta vest naišla je na odobravanje i izazvala veliko interesovanje ljubitelja TIM treninga, ali znali smo da smo ostali dužni još jedan paket

 

UVODIMO NOVI TIM TRENING PAKET – CRNI 30

Ovo je paket koji podrazumeva 30 dana neograničenih učešća u TIM treninzima. Idealan za sve one koji ne mogu ili ne žele da se obavežu na godinu dana, ali žele da u toku jednog meseca imaju svu moguću slobodu konzumiranja omiljenih treninga.

 

OD 5. DO 31. MAJA BIĆE AKTUELNA POSEBNA PONUDA ZA CRNI 30

 

Naravno da ovu novost moramo da ispratimo i naročitim poklonima. Zato, svi koji u periodu od 5. do 31. maja uplate CRNI 30, dobiće na poklon PLAVI 30, odnosno mesec dana gratis dolazaka u teretanu.

 

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter