fbpx
 
 
Početna / Vesti / Novi paket – CRNI 360

Novi paket – CRNI 360

 
 

Za nešto manje od godinu dana, TIM treninzi postali su izuzetno popularni među članovima Flexa. Nije ni čudo. Izazovni poluindividualni treninzi, kroz koje prolazite vođeni budnim okom trenera, u društvu od 8 do 12 vežbača, inspirišu vas da konstantno prevazilazite sami sebe, pomerate sopstvene granice i ostvarujete zavidne rezultate.

Slika_za_sajt tt

Dobar broj članova tokom poslednjih meseci pitao nas je KADA ćemo uvesti “no limit” TT paket, odnosno paket koji će podrazumevati neograničene dolaske na TIM treninge.

Sada ponosno objavljujemo:

 

VREME JE ZA TIM TRENING PAKET – CRNI 360

U pitanju je godišnji paket koji podrazumeva neograničene dolaske na tim treninge, odnosno na URBAN COMBAT, TRX, CXWORX, RPM i GRIT CARDIO.

 

OD KRAJA APRILA, U OVU LISTU UPISUJE SE I NOVI PROGRAM – GRIT STRENGTH

Ovaj sjajni intenzivni Les Mills program pridružuje se našim treninzima. Imaćete priliku da ga upoznate na našoj prolećnoj Les Mills promociji.

Nimalo naivan i strašno uzbudljiv, ovo je program koji će TIMovci obožavati. I nemojte misliti da je slučajno što smo vas prvo upoznali sa programom GRIT CARDIO, a što smo STRENGTH ostavili tek za trenutak kad smatramo da ste za njega spremni.

 

MI NE BISMO BILI MI KADA VAM NE BISMO PRIUŠTILI I NEKU NAROČITU POSLASTICU.

Želja nam je da TIM trening zadrži sprecifičnost rada u malim grupama. Stoga smo rešili da pre početka aktivacije godišnjeg paketa napravimo opciju rezervacije, kako bismo mogli da pratimo i pazimo na kapacitete. A prilikom rezervacije, ostvarujete i posebne pogodnosti:

 

SVI KOJI PAKET CRNI 360 UPLATE U PRVOJ NEDELJI – OD 15. DO 22. APRILA, OSTVARIĆE POPUST OD 20%.

U slučaju da ostane još mesta, tu je i

DRUGA NEDELJA REZERVACIJE – OD 23. DO 27. APRILA, KOJA ĆE SVIMA PRIUŠTITI POPUST OD 10 %.

Ovim uplatama rezervisaćete svoj paket CRNI 360 po nižoj ceni, i upisati sebe na listu srećnika koji će godinu dana uživati u divotama ovih treninga u Flexu.

Al’ ni to nije sve.

 

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA – GRATIS PLAVI 360

Naši članovi koji treniraju u teretani, izrazili su želju da kombinuju dolaske u teretanu sa TIM treninzima. Zato će svi koji tokom navedene dve nedelje uplate naš novi Tim Trening paket – CRNI 360, na poklon dobiti Plavi paket članstva 360 , odnosno godinu dana korišćenja teretane i saune.

Aktivacija Tim Trening paketa 360 usklađena je sa početkom našeg novog GRIT STRENGTH programa – u pitanju je ponedeljak, 28. april.

 

U ČEMU JE RAZLIKA IZMEĐU TIM TRENING 8, 12 I NOVOG PAKETA CRNI 360?

Oni koji se odluče da uplaćuju redovne Tim Trening pakete – 8 i 12, i dalje će moći da bukiraju svoje mesto na Tim Treninzima.

Oni koji CRNI 360, bukiraće svoje mesto slanjem mejla na dan treninga.

 

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter