fbpx
 
 
Početna / Kutak za članove / Osmeh je naš najbolji saveznik

Osmeh je naš najbolji saveznik

 
 

Pozdrav svim Flex-ovcima!

Ja sam Tanja, imam 33 godine, po  zanimanju sam  dipl.ekonomista iz oblasti finansijskog mendzmenta.

Rodjena sam Nišlijka, ali već devet godina živim u Novom Sadu, i sa velikim zadovoljstvom mogu reći da ga volim podjednako kao i svoj rodni grad. Mislim da imam tu sreću da su oba grada moj dom.

 

Tanja Flex Fitness

Postala sam član Flex-a pre tri godine, na nagovor kolege koji je veliki ljubitelj sporta, i najverniji pobornik stava da je fizička aktivnost nezamenjiva i neophodna za naše zdravlje. Način na koji mi je pričao o Flex-u bio je više nego dovoljan da me ubedi  da „zavirim“ na to mesto. Ubrzo sam shvatila da je to trebalo da uradim mnogo ranije, ali sam se i uverila da za prave stvari nikad nije kasno.

Posao kojim sam se bavila podrazumevao je oko 9 sati provedenih u sedećem položaju i  rad za računarom. Kada skoro ceo dan provedete u kancelariji  izgubite osećaj za vreme, i mnogo puta nisam bila svesna da prođe i par sati a da ne ustanem sa stolice da bar na kratko prošetam. Na kraju radnog dana mi se često činilo da nemam snage ni za šta.

Ali dolazak u Flex je promenio mnogo toga. Odmah na početku su me privukli grupni treninzi, a imajući u vidu da sam bila potpuno van forme odabrala sam one nižeg intenziteta. Već nakon dva meseca treninga osećala sam se potpuno drugačije. Kombinacija  Total body workout-a i Bodybalance-a mi je toliko prijala, pre svega što sam se oslobodila  tenzije u vratu i leđima. To oslobađanje kao da je donelo protok neke nove energije kroz telo i osećala sam se puno opuštenije. Moja radna nedelja postala je lakša jer sam otkrila šta je najbolji ventil nakon napornog dana.

Uvek sam verovala da ništa ne pruža tako veliki podsticaj i podršku kao osećaj da ste deo tima.  Kada oko sebe vidim ljude koji se trude da daju sve od sebe, da zaista pomere svoje granice, za mene nema boljeg motiva da nastavim i da se svaki put malo više potrudim. Shvatila sam i da trening stvarno može biti prava zabava , uz programe na principu dance fitness-a.

Uz osmeh je sve lakše, a to je ono što u Flex-u ne nedostaje, počev od prijemnog pulta, a onda i  tokom treninga kad nas instruktori uz osmeh ohrabruju da sami sebe nadjačamo i prevaziđemo. U takvoj atmosferi i mi vežbači smo shvatili da je osmeh naš najbolji saveznik. A kad se osmeh i volja udruže, onda se granice pomeraju i  snovi su  zaista ostvarivi.

Od srca bih preporučila svima da dođu Flex, jer će sigurno pronaći nešto za sebe, a istovremeno i uraditi nešto dobro za sebe.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter