fbpx
 
 
Početna / Uncategorized / Osmomartovska akcija za Flexovke – slavimo žene

Osmomartovska akcija za Flexovke – slavimo žene

 
 

“Osmi mart je međunarodni dan žena odnosno dan posvećen ženama. Nastao je kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca.” Tako stoji u definiciji. A sigurni smo da od njega možemo da napravimo nešto više. Da proslavimo žene kako u ovom veku dolikuje. Kako slavite ženu? Ili, još bolje – žene, kako slavite sebe? Pre nego što isplanirate kako ćete ugoditi sebi i razmaziti se sitnicama, setite se da biste na ovaj specijalan dan mogle da uradite nešto zaista važno i korisno. Setite se da nagradite sebe na onaj drugi način, brinući o svom, pre svega zdravlju, ali i izgledu.

sajt1

Šta to ovog, 98. po redu, osmog marta mi poklanjamo svim ženama? Ovog puta, radi se o neverovatnih 40% popusta na četiri izvanredna paketa:

  • -BFOS
  • -anticelulit masažu
  • -Power Plate paket
  • -relax masažu od 60 minuta

U ponudi se nalaze 2 paketa koja uključuju individualne treninge i 2 koja uključuju različite vrste masaže. Pomislite samo šta sve možete iskombinovati!
Poklonite bilo koji od ovih paketa sebi, ili nekoj superženi, i budite sigurni da ćete darovati super-zdrav, super-aktivan i super-lep poklon! :)

Ovaj popust važi od danas, 07. marta zaključno sa utorkom, 10. martom.

Srećan Dan žena!

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter