Početna / Vesti / Otvorili smo konkurs za instruktore!

Otvorili smo konkurs za instruktore!

 
 

slika sajt

Ambiciozna si i odgovorna osoba, željna učenja i novih izazova? Želiš da radiš kao instruktor u teretani? Ali želiš da radiš i kao instruktor grupnih programa? Možda si ti novi Flexovac!

Ove godine otvaramo konkurs za instruktore koji bi želeli da razvijaju karijeru i kao istruktori u teretani, ali i kao instruktori Les Mills grupnih programa. Naše dugogodišnje iskustvo pokazalo je da na ovaj način omogućavamo profesionalno usavršavanje instruktora koji usvajaju širok spektar znanja. Paralelan rad sa individualnim vežbačima  i sa grupom vežbača, omogućiće da steknete neprocenjvo iskustvo o različitim tipovima vežbača i pružiće uvid u njihove različite potrebe, ali i načine motivacije. A šta podrazumeva svaka od ovih pozicija?

ŠTA RADI INSTRUKTOR U TERETANI?

Tvoj profesionalni razvoj usmeravaš ka ličnom pristupu vežbačima. Želiš da svoje znanje preneseš vežbačima i da uz tvoju pomoć svi pravilno koriste fitnes trenažere i ne plaše se sale sa slobodnim tegovima – onda si ti prava osoba koju tražimo da se pridruži našoj ekipi instruktora u teretani.

ŠTA SU LES MILLS GRUPNI PROGRAMI?

Les Mills je globalni lider u grupnim fitnes programima. Dok čitaš ovaj konkurs, veliki broj Les Mills instruktora hiljade vežbača širom sveta vodi kroz magiju grupnog fitnesa. I Flex instruktori su deo ovog svetskog fitnes tima. Posedovanje sertifikata Les Mills instruktora u ovom konkursu nije presudno. Važna je tvoja želja za učenjem, razvojem i pomeranjem granica. Ukoliko ih pokažeš uz naklonost ka fitnesu i radu sa ljudima – bićeš izabran da uz pomoć naših instruktora pođeš putem Les Mills obuke.

KAKO DA SE PRIJAVIM?

Na konkurs za instruktore se možeš prijaviti putem mejla: hr.flexfitness@gmail.com. Sve što je potrebno jeste da pošalješ tvoj CV i kratko propratno pismo u kome ćeš nam reći nešto više o sebi i odgovoriti na pitanje: Zašto želiš da postaneš instruktor u Flexu?

Prijave su otvorene od ovog trenutka, a prijavljene kandidate ćemo obavestiti o tačnom datumu i vremenu održavanja prvog kruga selekcije koji je planiran da se održi tokom maja 2019. godine.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter