fbpx
 
 
studentsko-clanstvo

Ponuda za studente

Početna / Ponuda za studente
 
 
 

Svi mi, zaposleni u Flexu, nekada smo bili studenti. Zapravo, neki od nas su to još uvek. Zato nam je potpuno jasno šta znači studentski život.
Znamo koliko neprospavanih noći, izazova i iskušenja on nosi. Koliko je odlučnosti potrebno da se preboli mamina supa, i koliko spretnosti da se džeparac ili studenstki kredit rasporedi na mesec dana.

Takođe, znamo i da su zdravlje i kondicija osnove produktivnog i kvalitetnog prolaska kroz ponekad iscrpljujuće studentske dane. Činjenica je da se uz redovne treninge – lepše, lakše i brže uči. Misli su bistrije i sređenije, a mozak lakše pamti. Istina je i da je studentima katkad teško, ili neizvodljivo da odvoje uobičajenu količinu novca za fitnes.

Zato smo za naše drugare i komšije iz studentskog grada osmislili naročitu ponudu koja podrazumeva znatno povoljnije uslove treniranja, odnosno popuste na naše standardne cene.

Studenti koji vole treninge u teretani mogu da se odluče za četvoronedeljnu Blue Card, koja podrazumeva svakodnevne dolaske u teretanu u periodu do 16 časova (važno je doći u tom periodu, može se ostati i nakon 16h). Paket uključuje i upotrebu saune.

Devojke i momci koji su naklonjeniji grupnim programima, mogu da izaberu četvoronedeljnu Red Card, koja podrazumeva u svakom smislu neograničene dolaske na grupne programe, kao i upotrebu saune.

Pored ove osnovne ponude, dva do tri puta u toku godine – u onim mesecima kad su im podrška i okrepljenje najpotrebniji, imamo i sasvim naročite ponude za studente.

Za ostvarivanje studentskih popusta neophodno je doneti kopiranu prvu stranu indeksa i stranicu poslednjeg overenog semestra, kao i indeks na uvid.

I još nešto, studenti,

Znamo da vam nije lako. Ali i ne treba da vam bude lako. Treba da vam bude interesantno, korisno, uzbudljivo, inspirativno i izazovno.

Uz vas smo.

 

Facebook
Twitter