Početna / Vesti / Posebna ponuda | Podigni trening na LIČNI nivo

Posebna ponuda | Podigni trening na LIČNI nivo

 
 

PT_mail

I ovog proleća želimo da nastavimo da podižemo trening na LIČNI nivo!

Iza nas je prva po redu PT konferencija. Prvo izdanje konferencije bilo je posvećeno šećerima, o čemu ste više mogli da čujete od našeg Personalnog Trenera Slobodana Tiragića, kao i našeg gosta dr Nikole Jojića, docenta na Farmaceutskom fakultetu u Novom Sadu. Mitar Bajčetić, takođe Personalni Trener u Flexu, ovom prilikom govorio je o oporavku nakon treninga i njegovoj važnosti u prevenciji povreda. Naša PT konferencija predstavlja samo prvi u nizu događaja kojim želimo da svim Flexovcima, ali i Novosađanima približimo koncept vežbanja povezanog sa zdravljem i sve benefite koje ono donosi.

Želiš da podigneš trening na LIČNI nivo?

U čast naše prve PT konferencije, odlučili smo da ti POKLONIMO 50% PAKETA za Personalne Treninge, bez obzira na to za koju opciju se odlučiš. Ova ponuda traje do 30. aprila:

 

pt ponuda slider

Paket Personalnih Treninga uključuje:

  • Treninge “1 na 1” sa trenerom koji se zakazuju u terminu koji se uklapa u tvoj raspored obaveza
  • BESPLATNO korišćenje teretane i saune* u toku trajanja PT paketa
  • BESPLATNA inicijalna i kontrolna merenja kompozicije tela TANITA vagom**
  • praćenje ishrane
  • NAPOMENA: trajanje paketa 20+10 je 3 meseca, a trajanje paketa 10+5 je 2 meseca.
 *Vrednost Plavog paketa u trajanju od 30 dana 3.900 rsd
**Vrednost jednog merenja TANITA vagom 1.500 rsd

Ali, da li je Personalni Trening za mene?

Želiš da izvučeš najviše od treninga? I da trud koji ulažeš pruži najbolje rezultate?

Ili.

Nikada ranije nisi trenirao, a znaš da ne bi bilo dobro nastaviti sa odlaganjem početka treniranja samo zbog straha od nepoznatog?

U oba slučaja treba da znaš: svaki minut tvog slobodnog vremena vredi mnogo i treba ga maksimalno iskoristiti.

Personalni Trening podrazumeva konstantan nadzor i komunikaciju sa tvojim ličnim trenerom, koji izrađuje individualni program vežbanja, prati tvoj napredak, vodi računa o tvom zdravlju i pomaže ti da ostvariš željene rezultate. Uz ovaj individualan pristup, Personalni Trening ti omogućava da najoptimalnije iskoristiš uloženo vreme i trud u treningu.

Bez obzira na to da li je tvoj cilj gubitak kilograma, oblikovanje tela ili sticanje i održavanje kondicije, višegodišnje uspešno bavljenje naših trenera ovom vrstom treninga, njihovo formalno obrazovanje, sportske karijere, ali i profesionalna usavršavanja predstavljaju garanciju uspeha.

Ukoliko želiš da saznaš više o tome šta dobijaš, kao i kakve rezultate možeš očekivati od personalnog treninga, popuni kratak upitnik na linku ispod i Flex koordinator za personalne treninge će te kontaktirati u što kraćem roku.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter