Početna / Vesti / POSEBNA PT PONUDA | IMMUNE BOOST

POSEBNA PT PONUDA | IMMUNE BOOST

 
 

ponuda 2020 fb cover (1)

Ove jeseni odlučili smo da postanemo zdraviji i jači nego ikad!

Pred nama treća po redu PT Konferencija koja je posvećena tome kako možete da ojačate svoj imuni sistem, zašto je trening važan i kako doprinosi opštem zdravlju kao i nešto više o tome kako kiseonik utiče na naš organizam. O ovim temama možete da čujete mnogo toga od našeg gosta doc. dr Nikole Jojića kao i od naših Personalni Trenera Slobodana Tiragića, Aleksandra Kekića i Dejana Gavrića. Naša PT konferencija je samo jedan u nizu događaja kojim želimo da svim Flexovcima, ali i Novosađanima približimo koncept vežbanja povezanog sa zdravljem i sve benefite koje ono donosi.

Zato želimo da iskoristimo priliku i predstavimo vam:

POSEBNU PT PONUDU – IMMUNE BOOST

u sklopu koje vam uz određeni paket PT treninga poklanjamo dodatne PT treninge i O2 tretmane u hiperbaričnoj komori kako biste što više ojačali vaš organizam!

  • Uz uplaćenih 12 PT trenininga dobijate 2 besplatna PT treninga i 2 O2 tretmana
  • Uz uplaćenih 16 PT treninga dobijate 3 besplatna PT treninga i 3 O2 tretmana
  • Uz uplaćenih 24 PT treninga dobijate 4 besplatna PT treninga i 4 O2 tretmana

Da li je personalni trening prava odluka za vas?

Personalni Trening podrazumeva konstantan nadzor i komunikaciju sa vašim ličnim trenerom, koji izrađuje individualni program vežbanja, prati vaš napredak, vodi računa o vašem zdravlju i pomaže da ostvarite željene rezultate. Uz ovaj individualan pristup, Personalni Trening vam omogućava da najoptimalnije iskoristite uloženo vreme i trud u treningu.

Bez obzira na to da li je vaš cilj gubitak kilograma, oblikovanje tela ili sticanje i održavanje kondicije, višegodišnje uspešno bavljenje naših trenera ovom vrstom treninga, njihovo formalno obrazovanje, sportske karijere, ali i profesionalna usavršavanja predstavljaju garanciju uspeha.

Ukoliko želite da saznate više o tome šta dobijate, kao i kakve rezultate možete očekivati od personalnog treninga, popunite kratak upitnik na linku ispod i Flex koordinator za personalne treninge će vas kontaktirati u što kraćem roku.

Ukoliko želite da prvi saznate sve najnovije informacije o Flexu, pridružite se Flex Fitness Community na VIBERU.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter