Početna / Vesti / Posebna PT ponuda | Podigni trening na LIČNI nivo

Posebna PT ponuda | Podigni trening na LIČNI nivo

 
 

I ove fitnes sezone želimo da nastavimo da podižemo trening na LIČNI nivo!

Iza nas je druga po redu PT konferencija. Novo izdanje konferencije, rekordno po svojoj posećenosti, bilo je posvećeno trenutno gorućim temama u fitnes svetu: KETO ishrani, HIIT vrsti treninga, a pričali smo i zašto je SAN važan za oporavak nakon treninga. O ovim temama mogli ste da čujete mnogo toga od našeg gosta Dragana Marinkovića sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, kao i Flex Personalnih Trenera Mitra Bajčetića i Slobodana Tiragića. Naša PT konferencija je samo jedan u nizu događaja kojim želimo da svim Flexovcima, ali i Novosađanima približimo koncept vežbanja povezanog sa zdravljem i sve benefite koje ono donosi.

Želiš da podigneš trening na LIČNI nivo?

U čast naše PT konferencije, odlučili smo da ti POKLONIMO 50% PAKETA za Personalne Treninge, bez obzira na to za koju opciju se odlučiš. Ova ponuda traje do 25. novembra:

pt ponuda sajt

Paket Personalnih Treninga uključuje:

  • Treninge “1 na 1” sa trenerom koji se zakazuju u terminu koji se uklapa u tvoj raspored obaveza
  • BESPLATNO korišćenje teretane i saune* u toku trajanja PT paketa
  • BESPLATNA inicijalna i kontrolna merenja kompozicije tela TANITA vagom**
  • praćenje ishrane
  • NAPOMENA: trajanje paketa 20+10 je 3 meseca, a trajanje paketa 10+5 je 2 meseca.
 *Vrednost Plavog paketa u trajanju od 30 dana 3.900 rsd
**Vrednost jednog merenja TANITA vagom 1.500 rsd

Ali, da li je Personalni Trening za tebe?

Želiš da izvučeš najviše od treninga? I da trud koji ulažeš pruži najbolje rezultate?

Ili.

Nikada ranije nisi trenirao, a znaš da ne bi bilo dobro nastaviti sa odlaganjem početka treniranja samo zbog straha od nepoznatog?

U oba slučaja treba da znaš: svaki minut tvog slobodnog vremena vredi mnogo i treba ga maksimalno iskoristiti.

Personalni Trening podrazumeva konstantan nadzor i komunikaciju sa tvojim ličnim trenerom, koji izrađuje individualni program vežbanja, prati tvoj napredak, vodi računa o tvom zdravlju i pomaže ti da ostvariš željene rezultate. Uz ovaj individualan pristup, Personalni Trening ti omogućava da najoptimalnije iskoristiš uloženo vreme i trud u treningu.

Bez obzira na to da li je tvoj cilj gubitak kilograma, oblikovanje tela ili sticanje i održavanje kondicije, višegodišnje uspešno bavljenje naših trenera ovom vrstom treninga, njihovo formalno obrazovanje, sportske karijere, ali i profesionalna usavršavanja predstavljaju garanciju uspeha.

Ukoliko želiš da saznaš više o tome šta dobijaš, kao i kakve rezultate možeš očekivati od personalnog treninga, popuni kratak upitnik na linku ispod i Flex koordinator za personalne treninge će te kontaktirati u što kraćem roku.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter