Početna / Vesti / Postalo je lično.

Postalo je lično.

 
 

 

PT_mail

 

U novoj fitnes sezoni odlučili smo da trening podignemo na LIČNI nivo. Personalnom Treningu podarili smo novo ruho, a želja nam je da sve Novosađane bliže uputimo u ono što se dešava iza personalnih treninga, ali i da ih upoznamo sa ekspertizom Flex Personalnih Trenera.

Nekada je bilo uvreženo mišljenje da je vežbanje uz personalnog trenera privilegija koju imaju samo velike “face” – odnosno poznate ličnosti sa malih ekrana. Ovakav način vežbanja postao je dostupan i običnom čoveku, a ukoliko svratite u našu teretanu u to se možete i uveriti – uvek možete sresti članove koji vežbaju pod stalnim nadzorom trenera.

Da li je Personalni Trening za mene?

Želiš da izvučeš najviše od treninga? I da trud koji ulažeš pruži najbolje rezultate?

Ili.

Nikada ranije nisi trenirao, a znaš da ne bi bilo dobro nastaviti sa odlaganjem početka treniranja samo zbog straha od nepoznatog?

U oba slučaja treba da znaš: svaki minut tvog slobodnog vremena vredi mnogo i treba ga maksimalno iskoristiti.

Personalni Trening podrazumeva konstantan nadzor i komunikaciju sa tvojim ličnim trenerom, koji izrađuje individualni program vežbanja, prati tvoj napredak, vodi računa o tvom zdravlju i pomaže ti da ostvariš željene rezultate. Uz ovaj individualan pristup, Personalni Trening ti omogućava da najoptimalnije iskoristiš uloženo vreme i trud u treningu.

Bez obzira na to da li je tvoj cilj gubitak kilograma, oblikovanje tela ili sticanje i održavanje kondicije, višegodišnje uspešno bavljenje naših trenera ovom vrstom treninga, njihovo formalno obrazovanje, sportske karijere, ali i profesionalna usavršavanja predstavljaju garanciju uspeha.

Želiš da podigneš trening na LIČNI nivo?

Kako bi podržali tvoju odluku da ove zime svoj trening podigneš na viši, LIČNI nivo, odlučili smo da ti POKLONIMO 50% PAKETA, bez obzira na to za koju opciju se odlučiš. Ova ponuda traje do 19. novembra.

 

pt ponuda cover

 

Paket Personalnih Treninga uključuje:

  • Treninge “1 na 1” sa trenerom koji se zakazuju u terminu koji se uklapa u tvoj raspored obaveza
  • BESPLATNO korišćenje teretane i saune* u toku trajanja PT paketa
  • BESPLATNA inicijalna i kontrolna merenja kompozicije tela TANITA vagom**
  • praćenje ishrane
 *Vrednost Plavog paketa u trajanju od 30 dana 3.900 rsd
**Vrednost jednog merenja TANITA vagom 1000 rsd

 

Ukoliko želiš da saznaš više o tome šta dobijaš, kao i kakve rezultate možeš očekivati od personalnog treninga, popuni kratak upitnik na linku ispod i Flex koordinator za personalne treninge će te kontaktirati u što kraćem roku.

 

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter