fbpx
 
 
Početna / Vesti / Power Plate – iskoristi priliku

Power Plate – iskoristi priliku

 
 

O ne, ne planiramo da uzmemo predah! Akcije se nižu jedna za drugom ne ostavljajući mesta lenstvovanju. Prvo su fanovi grupnih programa dobili sjajnu priliku za treniranje, zatim su zaljubljenici u TIM treninge izdejstvovali neverovatan popust (koji još uvek traje!) da bi se sada konačno svi oni koji uživaju u induvidualnim treninzima i radu 1 na 1 upoznali sa Power Plate paketom!

Tako je, imate mogućnost da trenirate pod budnim okom trenera i sasvim novim uslovima!

10xPP-Site-regular-(text-post)

Osim trenutnog poboljšanja cirkulacije, rezultati Power Plate treninga ogledaju se u povećanju mišićne snage, boljoj pokretljivosti tela, smanjenju celulita, otklanjanju bolova, mišićnih upala i povećanju gustine kostiju :)

A šta tačno obuhvata ova ponuda?

Dobijate jedinstvenu priliku da uplatom 10 Power Plate treninga koristite mesec dana teretanu i saunu. Ukoliko nikada ovu vrstu treninga niste probali i radoznalost vam ne da mira, ili pak želite sami da odredite broj treninga koji ćete uraditi, imamo dobre vesti za vas! Možete uplatiti jedan trening i to po ceni od 1.000,00 dinara :)

Fenomenalno, zar ne?

Ako se vodite onim “summer bodies are made in winter”, onda je krajnje vreme da se pokrenete, jer je zima na izmaku, a leto sve bliže!

Ova akcija važi od 09. marta, zato svi u niski start da je spremni dočekate!

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter