Početna / Vesti / Praznici u Flexu

Praznici u Flexu

 
 

flexomraz-1

Grad je ukrašen. Razmišljamo o novogodišnjim odlukama i budućim planovima. Gleda nam se Sam u kući i da vam pravo kažemo, mi željno iščekujemo sneg. Sve ovo može da  znači samo jedno – počinje prava  praznična čarolija!

Znate, mi u Flexu mnogo volimo praznike. Radujemo se kićenju jelke i vremenu provedenom uz našu Flex porodicu. Zato sa velikim ushićenjem predstavljamo #PraznikeUFlexu!

Budi moj tajni Deda Mraz

Volite da pravite iznenađenja ljudima koje volite? Zašto ove godine ne biste obradovali nekoga koga možda i ne poznajete tako dobro. U periodu od 12. do 18. decembra, ubacivanjem papirića sa vašim imenom u posebnu kutiju na našem info pultu, prijavite se da postanete nečiji tajni Deda Mraz. Tajni Deda Mraz funkcioniše na sledeći način: prijavite se u navedenom periodu, a potom od 18. decembra izvucite ime osobe kojoj treba da pripremite poklon. Uslovi ne postoje, osim jednog: potrudite se da izmamite što veći osmeh na nečije lice. Razmena poklona održaće se u okviru Flexomraz 3 proslave. A sad se verovatno pitate kad će Flexomraz 3?  

Flexomraz 3

I ove godine nastavljamo Flexomraz tradiciju, divne večeri prazničnog slavlja uz Flex porodicu. Ovog dana, grupni programi će se održati prema izmenjenom rasporedu. Ono što je većini znano jeste da vas ovog dana čekaju treninizi uz muziku po izboru naših trenera. Pripremite se na iznenađenja, pošto tokom ove večeri ništa nije isključeno. Pa čak ni ćirilica! :)

Treninzi će se održati prema sledećem rasporedu, a vaše mesto možete obezbediti prijavom na našem info pultu u roku od tri-četiri-SAD:

18:00 BODYCOMBAT

18:30 BODYPUMP

19:00 BODYATTACK

19:30 RPM

Od 20:30 h, nakon tuširanja, osvežavanja i drugih ulepšavanja, nastavljamo novogodišnju proslavu. Tajni Deda Mrazovi razmeniće poklone, a mi ćemo proglasiti NAJ-člana za 2016. godinu!

Flexomraz praznična vreća

Ova čarobna vreća od 12. decembra do 12. januara čeka na našoj recepciji. Svi koji u tom periodu uplate neki od naših paketa, imaju čast da zagnjure ruku u dotičnu vreću, i izvuku neku od kartica koje označavaju poklone. Da, poklone! Jer na karticama neće biti ispisani samo popusti (10%, 20% i 50%), već i naši paketi – Beli 30, Crveni 30, Plavi 30, Studentski Plavi i Studentski Crveni paket.

Popust koji se izvuče će se odnositi na NAREDNU uplatu i važiće 7 dana od isteka paketa uz koji je dobijen kupon. Ukoliko izvučete vaučer za gratis paket, on se takođe može aktivirati u roku od 7 dana od isteka prethodnog paketa.

**Napomena: popusti se ne mogu iskoristiti na pakete personalnih treninga, BFOS pakete, Boks pakete, Power plate paket i ne mogu se kombinovati sa drugim popustima i posebnim ponudama.

Pridružite nam se i provedite ovaj čarobni  deo godine sa nama u Flexu.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter