fbpx
 
 
Početna / Priče Flexovaca / PRIČA IZ TERETANE – JELENA PAVLOVIĆ

PRIČA IZ TERETANE – JELENA PAVLOVIĆ

 
 

Priča o vama

U svetu fitnesa defitivno imamo nepresušni izvor novih infomacija o treningu, ishrani, hidrataciji, opremi itd. Nije probem naći temu za pisanje koja bi vama bila interesantna i korisna. Ramišljajući šta bih mogla novo da obradim za vas, inspiraciju sam našla baš u vama. Da vama, vama koji čitate redovono naše objave, dolazite na treninge, provodite sate u teretani, kako vežbajući, tako i družeći se.

Svaki dan ste na treningu, predani do srži, borite se za svoje ciljeve! Što je još važnije, ostvarujete svoje ciljeve, ali ni tu ne stajete, nego pronalazite novu motivaciju, novi cilj i nikada ne odustajete. Počinjete ili već živite fit životom i zasigurno uživate u njemu. :)

Flex fitness teretana

I nakon prvog koraka kada se odlučite da sami dođete i krenete u nove izazove vašeg fitnes života, znate da više niste sami. Tu je uvek neka grupa ljudi koja zajedno vežba i raširenih ruku vas prihvata. U svetu fitnesa ne dobijate samo snažne mišiće, vitko telo i rezultat, već i iskrene prijatelje, a po nekad i ljubav :) .

Po nekada dođete tužnih lica, umorni, neraspoloženi, ali nakon pola sata ili sat, kada se opet sretnemo vaša lica su nasmejana, brige su ostale ispred vrata, i koliko vama srce bude ispunjeno srećom, verujte mi i naše je zbog vas. Svako od nas trenera, ko istinski voli svoj posao, može da me razume kada govorim da smo srećni kada ste i vi, da smo ponosni na vaše uspehe i da zajedno sa vama prolazimo sve vaše nedaće, i nije nam teško! Jer smo tu zbog vas.

Gledajući vas sa strane ili slušajući pomno vaše svakodnevne, životne, ljubavne priče dolazim do zaključka da smo svi mi jedna velika porodica. Pored toga što smo zdraviji postajemo i bolji ljudi. Slažete li se?

Danas vas nisam naučila kako bolje da se hranite ili koji trening je najbolji baš za vas. Ali se nadam da sam vas motivisala da i dalje ostanete verni sebi i svom cilju. I sami znate koliko je dobar osećaj kada postignete nešto čemu dugo težite! Ako do sada niste vežbali, možda vas ova priča pokrene. Nije trening mučenje od sat vremena, sa teškim tegovima i mnogo trčanja. Ima on i vedru stranu! Druženje, smeh, relaksacija, beg u neki drugi vedriji i zdraviji svet.

U kom god da ste gradu ili državi, šaljem vam veliki pozdrav, sigurno ima neka teretanu tu odmah iza ugla. Spakujte opremu u ranac i živite zdravije i budite najbolja verzija sebe! :)

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*