Početna / Vesti / [POSEBNA PONUDA & PROMOCIJA] 25% POPUSTA & FLEX LETNJA AVANTURA

[POSEBNA PONUDA & PROMOCIJA] 25% POPUSTA & FLEX LETNJA AVANTURA

 
 

PROMOCIJA: FLEX LETNJA AVANTURA

30_FB_cover

Naša velika Letnja avantura se nastavlja! Ulazak u prvi (pravi!) letnji mesec obeležićemo velikom Les Mills žurkom! Promocija novih Les Mills koreografija Letnja avantura održaće se 7. i 8. jula, gde će svi Flexovci (ali i oni koji to još nisu) imati priliku da među prvima BESPLATNO probaju najnovije Les Mills koreografije, da proslave dolazak leta na fitnes način, ali i da iskoriste naše posebne ponude u okviru kampanje Letnja avantura!

POSEBNA PONUDA: 25% popusta!

Nastavljamo u drugi korak naše Letnje avanture i sada smo još bliži gratis septembru!

Svi koji u periodu od 1. do 10. jula

uplate neki od Flex paketa: Crveni, Plavi i Beli paket u trajanju od 30, 90 ili 180 dana

ostvaruju 25% popusta.

Napomena: Paketi Crveni, Plavi ili Beli 30 ulaze u Letnju avanturu za gratis septembar.

Svi koji uplate paket u trajanju od 30, 90 i 180 dana, prilikom uplate paketa dobiće karticu čijim popunjavanjem dobijaju šansu da osvoje letovanje u Grčkoj za dve osobe na koje vas u septembru vodi MODENA travel & events. To znači da: ako redovno uplaćuješ pakete, povećavaš svoju šansu da osvojiš letovanje! U avgustu ćemo saznati koji Flexovac ide na more!

LETNJA AVANTURA ZA STUDENTE!

Za sve naše komšije iz studentskog grada pripremili smo posebnu ponudu za treninge tokom leta!

Sve  do 31. AVGUSTA važe naši Letnji studentski paketi:

Paket Crveni 30 za studente

  • po posebnoj ceni od 2.200 rsd

Paket Plavi 30 za studente (teretana do 16h)

  • po posebnoj ceni od 2.200 rsd

Paket Beli 30 za studente (teretana do 16h i neograničeno grupni programi)

  • po posebnoj ceni od 2.900 rsd.

Studentski paketi ulaze u Letnju avanturu i vode te na Leto za mlade!

Ukoliko uplatite studentski paket u periodu od 1. juna do 7. jula kada se održava izvlačenje, ulazite u nagradni konkurs gde možete osvojiti putovanje: Leto za mlade na koje te vodi MODENA Travel & Events. Ukoliko ne osvojite Leto za mlade, sve nedobitne kartice ulaze u konkurenciju za letovanje u Grčkoj za dvoje, čijeg dobitnika ćemo saznati u avgustu.

U periodu od 1. juna do 31. avgusta, SVI Flexovci mogu da aktiviraju Stop&Go opcije koja omogućava stopiranje paketa, a dostupni su i nedeljni paketi članstva. Više o ponudi za Letnju avanturu u Flexu pročitajte ovde.

ZAGREVANJE ZA PROMOCIJU – INSTAGRAM GIVEAWAY

Zagrevanje za promociju počelo je našim Instagram darivanjem, gde vas ove nedelje čeka Flex paket članstva Beli 30 i poklon paket iznenađenja naših drugara iz Proteini.si Srbija. Darivanje će se nastaviti i sledeće nedelje, pa predlažemo da nastavite da nas pratite na Instagramu.

IZVLAČENJE: MODENA LETO ZA MLADE

Studenti, sećate se da ste prilikom uplata letnjih studentskih paketa od 1. juna ušli u nagradni konkurs u kom možete osvojiti leto za mlade? Ispiti će se završiti, pa imate još malo vremena da uplatom novog paketa, popunite novu karticu i povećate svoju šansu za osvajanje letovanja! U konkurenciji su svi koji do momenta izvlačenja uplate bilo koji od studentskih paketa. Izvlačenje će se održati u subotu, 7. jula, pre Bodycombat termina (oko 20 h). Tom prilikom saznaćemo koga naši drugari iz Modena Travel & Events vode na letovanje za mlade na Eviju. Srećni Flexovac moći će da povede jednu osobu po svom izboru. :)

Ukoliko ne osvojite Leto za mlade, sve nedobitne kartice ulaze u konkurenciju za letovanje u Grčkoj za dvoje, čijeg dobitnika ćemo saznati u avgustu.

Evia_ostrvo

Prijave za Letnju avanturu su besplatne i počinju od ponedeljka, 2. jula, na našem info pultu. Izaberite i prijavite se za učešće na 3 Les Mills programa:

RASPORED TRENINGA

Subota, 7. jul

18:00 CXWORX
18:30 Les Mills TONE
19:30 GRIT STRENGTH
20:00 BODYCOMBAT

Nedelja, 8. jul

17:30 RPM
18:30 BODYPUMP
19:30 BODYATTACK
20:30 BODYBALANCE

*Napominjemo da se jutarnji termini grupnih programa tokom trajanja promocije neće održati.

Pripremili smo još mnogo iznenađenja, zato nastavite da nas čitate. :)

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter