Početna / Vesti / [RADIONICA & PREDAVANJE] KORAK KA ZDRAVLJU #4

[RADIONICA & PREDAVANJE] KORAK KA ZDRAVLJU #4

 
 

 

05_FB_cover

Naša velika FLEX Letnja avantura je uveliko počela, a vreme je vam javimo da smo zakazali naše prvo druženje! Znate, ni leto nije loše vreme za vreme da uhvatite vaš prvi KORAK KA ZDRAVLJU. Zato smo se naoružali znanjem, ali i nekim novim gedžetima i pripremili fantastično dešavanje za drugu junsku subotu.

Merenje kompozicije tela novom TANITA vagom – od 12 h

Četvrti po redu Korak ka zdravlju počećemo kratkom prezentacijom i merenjem na novom uređaju koji je dostupan u Flexu – TANITA vagi za merenje kompozicije tela. Ova vaga koristi naprednu analizu bio-električne impedanse kako bi odredila važne parametre telesne kompozicije, a neki od njih su:

 • telesna težina
 • procenat masti
 • procenat visceralne masti
 • količina mišićne mase
 • segmentalno merenje masti i mišića trupa, ruku i nogu
 • procenat vode
 • BMI (indeks telesne težine)
 • ukupna težina kostiju
 • vrednost bazalnog metabolizma (tzv. metabolička starost) i dr.

Vaga funkcioniše tako što elektrode šalju veoma niski i bezbedan elektični signal kroz stopala, noge, abdomen, grudi, ruke i šake. Vaga potom meri otpor i reaktivnost različitih vrsta tkiva i pomoću algoritama izračunava mere kompozicije tela. Dobijene rezultate ćemo upisivati u posebne formulare, a same rezultate ćemo tumačiti i diskutovati u drugom delu dešavanja – na radionici koja počinje u 13 časova. Merenje na TANITA vagi je besplatno, a sve zainteresovane Flexovce pozivamo da dođu na vreme kako bismo merenje završili do početka predavanja.

Radionica & predavanje: Koja je tvoja telesna komPOZICIJA – od 13 h

Kako biste razumeli rezultate dobijene merenjem na TANITA vagi, potrebno je da naučimo nešto o sledećim temama:

 • telesna kompozicija
 • zašto je važno pratiti telesnu kompoziciju
 • koje metode procene telesne kompozicije postoje
 • koje su prednosti metode procene na čijim principima radi TANITA vaga.

U ovome će nam pomoći Dragan Marinković, doktorand i laborant na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Novom Sadu. Nakon ovog kratkog (i veoma interesantnog) predavanja, tumačićemo rezultate dobijene na vagi i odredićemo trenutno stanje svakog parametra.

Predavanje: Suplementi za rekreativce – u nastavku programa

U nastavku dešavanja, naš trener Slobodan Tiragić će održati predavanje na temu Suplementi kod rekreativaca. Na ovom predavanju saznaćete koji su to suplementi koje možete da koristite bezbedno po vaše zdravlje, ukoliko se treningom bavite rekreativno.

Da li su potrebne prijave?

PRIJAVE za merenje TANITA vagom, kao i za učešće na predavanjima i radionici NISU POTREBNE. Potrebno je da dođete u Flex prema rasporedu dešavanja koji smo naveli. Dobrodošli su svi Flexovci, ali i oni koji to nisu. Sve one koji nisu članovi Flexa, čeka i iznenađenje – karte za BESPLATNE TRENINGE.

LETNJA AVANTURA JE POČELA – U TOKU JE POPUST OD 20% DO 10. JUNA!

Ove godine sve Flexovce koji redovno treniraju poveli smo u veliku FLEX LETNJU AVANTURU! Svi koji uplate mesečne pakete u toku juna, jula i avgusta ČEKA GRATIS SEPTEMBAR! Tokom juna, jula i avgusta pripremili smo i primamljive popuste koji će vam pomoći da uštedite novac – u toku je 20% popusta na pakete u trajanju od 30, 90 i 180 dana koji traje do 1o. JUNA. Ukoliko ste studenti, sve do 31. avgusta važe naši Letnji studentski paketi – Paket Crveni 30 i Plavi 30 (do 16 h) za studente po ceni od 2.200 rsd i Paket Beli za studente po ceni od 2.900 rsd. Sve o našoj Letnjoj avanturi, saznaj u ovom tekstu.

MODENA TRAVEL & EVENTS TE VODI NA DVA LETOVANJA!

Što bi dosadna TV reklama rekla: “Ali to nije sve!”. Naši drugari iz Modena Travel & Events ove godine vode Flexovce na dva letovanja. Prvo letovanje rezervisano je za studente. Svi koji uplate studentski paket do naše Letnje promocije početkom jula, u konkurenciji su da osvoje LETO ZA MLADE. Ukoliko ne osvojite Leto za mlade, ne brinite. Sve nedobitne kartice ubacićemo u konkurenciju za LETOVANJE U GRČKOJ ZA DVOJE. Srećnog Flexovca kojeg ćemo odvesti na more, saznaćemo sredinom avgusta, a pored studenata u konkurenciji su svi koji uplate pakete u treajanju od 30 dana, ali i pakete u trajanju od 90 i 180 dana po promotivnim cenama.

Pridružite nam se u subotu – jedva čekamo da vas vidimo!

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter