fbpx
 
 
Početna / Intervju / Sarajka u Flexu

Sarajka u Flexu

 
 

Drago nam je kada poslovni ljudi uklope Flex u raspored. Pored svih obaveza tu su, nekada tek po otvaranju naših vrata, a nekada i pred zatvaranje. Jedna do njih je i gospođa Vesna P. Nikolić sekretar saveta za kulturu SNS-a. Vesna je iz, kako voli da kaže, “najljepšeg grada na svijetu” Sarajeva.

Vesna P. Nikolić


F: Kako se jedna Sarajka našla u Flexu?

V: Po nagovoru moje kćerke, koja mi je Flex opisala kao nešto savršeno. ..i stvarno, kada sam prvi put ušla u Flex, osjetila sam da zrači pozitivnom energijom, a to volim. Ljubazni, divni, a posebno kad ujutro rano dodjem na trening i kad me dočeka osmijeh dvije zlatne djevojke: Milene i Dragane <3. Veliki je korak početi sa vježbanjem, što podrazumjeva odabir fitness centra. Veoma mi je bitna pozitivna energija nekog mjesta, zatim nasmijana lica na recepciji. Naposlijetku, da bi se zadržali u tom fitnes centru, potrebno je da su kvalitetni treneri. U slučaju Flexa, oni su i više od kvalitetnih, oni su savršeni!

F: Deluje kao da ste zaljubljeni u Flex :), da li imate i omiljeni trening?

V: Moj i za mene jedini trening je CX. Kad sam počinjala bilo je “gadno”, tesko :) ali  divni treneri se zaista trude da te motivišu. Postigla sam sjajne rezultate. Izgubila sam višak kilograma i skoro dovela liniju na djevojačku. Ponosna sam na svoje trenere! Moram da spomenem Dekija koji mi je među prvima pomogao, ali tu je i neizbježni Sale, za kojim slijede “ubice” Ronaldo i Slobodan.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*