Početna / Vesti / ŠTA SE DEŠAVA U PRVIH ŠEST MESECI TRENINGA + POSEBNA PONUDA

ŠTA SE DEŠAVA U PRVIH ŠEST MESECI TRENINGA + POSEBNA PONUDA

 
 

6meseci ponuda sajt

Svi koji su ikada počinjali da treniraju znaju da trening u naše telo unosi velike promene.

PRVI DAN nakon početka treniranja

Svaka promena navika, pa i vežbanje, predstavlja stres za organizam. Prvo ćete primetiti povećanje moždane funkcije: bićete budniji i spremniji za akciju. Nakon dan ili dva osetićete upalu mišića, ali to ne treba da vas obeshrabri. Dobra stvar sa telom je to što se ono prilagođava na trening.

PRVA NEDELJA nakon početka treniranja

Nakon nedelju dana, ono što ne možete osetiti jeste da se povećava broj mitohondrija u ćelijama. Oni koji se sećaju biologije, znaju da su to male fabrike energije u našim ćelijama. Iako nisu vidljive golim okom, ovaj efekat treninga ćete itekako osetiti.

PRVI MESEC nakon početka treniranja

E, ovo je period kada su prve promene već vidljive golim okom. Sada se već brže penjete uz stepenice, ali i lakše obavljate brojne dnevne aktivnosti. Primećujete i da su se upale proredile i da možete da vežbate na višem intenzitetu nego kada ste počeli.

ŠEST MESECI nakon početka treniranja

Vaša izdržljivost se značajno povećala, mišići postaju efikasniji, ali i vizuelno vidljiviji. Srce radi efikasnije – smanjuje se broj otkucaja u mirovanju. Srce sa manjim brojem otkucaja pumpa veću količinu krvi. Nakon pola godine treniranja, počinje da se povećava gustina kostiju.

Ali to nije najbolje što će vam se desiti. Najbolja stvar jeste da će nakon šest meseci treniranje postati vaša nova, zdrava, navika od koje ćete se teško odvojiti.

Zato ćemo vam pomoći da napravite dogovor sami sa sobom

Narednih pola godine posvetite stvaranju vaše nove navike i napravite vaš prvi korak ka novom, fitnes načinu života. I baš zato su se ŠESTOMESEČNI paketi članstava našli na našem velikom popustu.

POSEBNA PONUDA ZA PAKETE U TRAJANJU OD 180 DANA:

  • Crveni paket (neograničeno korišćenje svih grupnih programa i saune) – 11.130 rsd (umesto 15.900 rsd)
  • Plavi paket (neograničeno korišćenje teretane i saune) – 13.230 rsd (umesto 18.900 rsd)
  • Beli paket (neograničeno korišćenje teretane, svih grupnih programa i saune) – 16.730 rsd (umesto 23.900 rsd)

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter