fbpx
 
 
Početna / Vesti / Team Training Challenge #5

Team Training Challenge #5

 
 

Onaj ko ne voli da se takmiči, taj ne može pošteno da se bori ni sa samim sobom. Jer, ako ne želiš uvek i u svemu da budeš bolji od samoga sebe; ako se miriš sa trenutnim mogućnostima i dostignućima; ako smatraš da si dao svoj maksimum samo zato što su ti noge i ruke postale preteške, kako ćeš znati koliko zaista možeš? Čekaj! Kako ćeš znati da i drugima preneseš deo svoje snage? A, veruj nam, ponekad je potrebno da budeš najjači, najsnažniji, najodlučniji i zbog nekog drugog.

ttch5

Zašto je važno da umeš da ratuješ i za druge? Zato što oni računaju na tebe. Zato što te bodre. Zato što su tu, čak i ako ne uspeš. A, pored tima, kako je moguće da ne uspeš? Nije moguće. Da li će biti neko ko je bolji od tebe? Možda. Ali tebe to baš i ne treba preterano da brine. Jer, sve što radiš u timu, radiš zbog tima. I koliko god ti bilo teško da prihvatiš neki poraz, tim je tu da te ponese.

Lepota zajedništva je u sigurnosti. Možeš biti siguran da ti neko, u svakom trenutku, čuva leđa. Seti se samo: šta ti je prošli put dalo nadljudsku snagu? Želimo ti da i ovoga puta pamtiš zašto se boriš i za koga.

Znate šta nam predstoji, je l’ da? Team Training Challenge #5. Okupi tim. One u koje veruješ. One koji veruju u tebe.  Race VS Race. Take your best time.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter