Početna / Vesti / TEAM TRAINING CHALLENGE #8

TEAM TRAINING CHALLENGE #8

 
 

ttc-insta

Prvi nagoveštaji jeseni ne moraju uvek biti tužni. Ovog puta oni nose sjajne vesti – bliži nam se novi TEAM TRAINING CHALLENGE!

Jedno od prvih druženja u novoj fitnes sezoni biće naš tradicionalni događaj za sve ljubitelje vežbanja u malim grupama koji stiže 24. septembra.

Kako je ovo dešavanje raslo i razvijalo se tokom svog postojanja i ovog puta imamo nekoliko novosti.

U osmom po redu Team Training Challenge, kapiteni ekipa biće vaši Flex treneri. Prijavom za učešće vaše ime ulazi u bubanj, odakle će LIVE žrebom treneri izvući svoje timove koji će brojati po tri člana.

LIVE prenos TTCH žreba moći ćete da pratite u nedelju 18. septembra od 17 časova na našoj Facebook stranici.

Ukoliko ste već oformili vaš TIM, budite bez brige! Dovoljno je da prijavite sve članove i naglasite da se borite kao jedan TIM i nećete se naći u žrebu.

Nakon izvlačenja timova, u nedelji pred veliki okršaj objavljivaćemo vežbe iz različitih TIM TRAINING disciplina u kojima ćete se takmičiti. Na ovaj način, želimo da vam pomognemo da se što bolje pripremite i razradite strategiju sa vašim kapitenima.

Kao i do sada, timovi će se takmičiti u četiri discipline:

  • CXWORX
  • TRX
  • URBAN COMBAT
  • GRIT

Ono što je važno napomenuti jeste da se svi članovi tima takmiče u svim disciplinama kako bi pomogli vašem timu u borbi za prvo mesto.

Nakon prvog dela takmičenja, dva najbolja tima čeka poslednji okršaj u velikom finalu za koje spremamo ogromno iznenađenje. :)

Za timove koji se popnu na pobedničko postolje pripremili smo vredne nagrade.

Samo hrabro!

Vidimo se 24. septembra.

 

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter