fbpx
 
 
Početna / Kutak za članove / Tri generacije – četiri gracije u Flexu

Tri generacije – četiri gracije u Flexu

 
 

Srećni smo kada ste vi srećni, a naročito kada vidimo da smo zdravim životom uspeli da “zarazimo” čak 3 generacije jedne porodice :). Reč je o damama porodice Ivanović. Tri dame ste sigurno već sretali u Flexu, a odnedavno im se pridružila i mlađa članica porodice :). Danas vam prenosimo njihove utiske iz Flexa.

Sandra, Radmila i Sonja

S :Ja sam Sandra, dakle ona plava devojka sa fotografije, a sestra bliznakinje Sonje. :) Iskreno sam uz FLEX punih 16 godina, i nema nameru da odustanem. Psiholog sam po struci, predavač, tako da mi je u opisu posla da stojim, pa mi rekreacija u FLEX-u dođe kao plus na početku ili kraju dana. Zaposleni u FLEx-u su neprocenjivi, a to znači da ih čuvate jer zdravlja vrede. Ne idem na grupne treninge, samo u teretanu. Nadam se da ćemo se još dugo družiti.

R: Ja sam Radmila, mama bliznakinja. :) Mislim da časno branim boje starije generacije FLEX-a, jer sam u njemu bar tri puta nedeljno i tako od 2000. godine. Moja iskustva sa FLEX-om su više nego pozitivna. Ja sam u sportu i profesionalno, kao sekretar Teniskog Kluba, ali tamo sedim, a u FLEX-u se rekreiram. Nisam uvek voljna da vežbam, ali mi vikendom posebno prija jer vežbamo moje ćerke i ja. U FLEX-u se osećam prijatno jer su upravo takvi i ljudi koji u njemu rade i brinu o higijeni, što mi zaista puno znači. Ostajem veran FLEX-ov član dokle god me zdravlje služi.

S: Ja sam Sonja i veran FLEX-ov vežbač i član od 2009. godine. U FLEX-u sam počela da vežbam na nagovor mame i sestre koje su izuzetno hvalile uslove za vežbanje, higijenu i ljubaznost zaposlenih. U to sam se zaista uverila, za sve ove godine koliko vežbam u FLEX-u. Ja sam po struci ekonomista i moj posao je vezan za finansije, što znači sedenje  osam i više sati dnevno. Takođe sam majka dve devojčice, pa tokom nedelje imam dosta obeveza i oko njih. Odlazak u FLEX za mene pretstavlja vreme koje mi je izuzetno važno jer  se u potpunosti posvetim sebi i svom zdravlju. Zaposleni  i higijena su zaista na zavidnom nivou. Dopada mi se i to što se u FLEX stalno ulaže, od renoviranja prostorija do uvođenja  novih programa, sprava za vežbanje. Zaista se vidi da je FLEX fitnes centar kome je iskreno stalo do svojih vežbača. Planiram još dugo, dugo da vežbam u FLEX-u, čak sam i svoju stariju ćerku „zarazila“, pa je od nedavno i ona član FLEX-a. Eto iz naše porodice tri generacije ljubitelja FLEX-a. :)

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter