fbpx
 
 
Početna / Vesti / VAŽNO OBAVEŠTENJE | Mere prevencije

VAŽNO OBAVEŠTENJE | Mere prevencije

 
 

corona slider

Dragi Flexovci,

Kako bismo sačuvali i sebe i druge, molimo da prilikom dolaska u Flex obratite pažnju na mere koje je usvojio Gradski štab za krizne situacije.

Koje mere treba da poštujemo?

  1. Nošenje zaštitnih maski je obavezno.
  2. Držite preporučeno rastojanje od jedan i po metar od drugih vežbača. Kako bismo osigurali minimalnu dozvoljenu udaljenost između vežbača, smanjili smo kapacitet grupnih programa.
  3. Posle korišćeja sprave za vežbanje, molimo da dezinfikujete spravu. U teretani i salama za grupne programe kao tokom cele godine dostupna su sredstva za dezinfekciju (u pumpicama za raspršivanje) i papirni ubrusi. Nakon svakog korišćenja sprave ili strunjače, dezinfikujte je i obrišite.
  4. Tokom treninga koristite peškir. Prilikom svakog korišćenja sprave ili strunjače koristite veliki peškir tako da prekrije sve delove koje dodirujete telom. Ukoliko ste zaboravili peškir, na našem info pultu možete iznajmiti peškir za korišćenje u Flexu.

Šta radimo u Flexu?

1. Kao što znate, Flex fitness centar čisti se redovno i detaljno. Koristimo proverena dezinfekciona sredstva, a peškire peremo na 90 stepeni.
2. Kao dodatnu preventivnu meru, obezbedili smo dezinfekciona sredstva na najprometnijim mestima u našem fitnes centru: na info pultu, u svlačionicama, u salama za grupne programe kao i u teretani.

Kako vi možete pomoći u prevenciji?

  1. Perite ruke najmanje 20 sekundi PRE i POSLE svakog treninga. U glavi otpevajte 2x refren omiljene pesme i tada ćete biti sigurni da ste dovoljno dugo prali ruke. Ne preskačite prostore između prstiju kao i vrhove prstiju.
  2. Vrata i površine dodirujte spoljašnjom stranom šake, podlakticom ili laktom.
  3. Zamenite rukovanje i ljubljenje u obraz drugim pozdravom: dovoljno je jedno “Ćao” uz veliki osmeh.
  4. Ukoliko kašljete ili kijate ne koristite dlan, već lakatni predeo. Najbolje je da u tom slučaju imate maramicu ili kijate u odeću.
  5. Izbegavajte da dodirujete oči, nos i usta.
  6. Ukoliko se ne osećate dobro, preskočite trening.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, obratite se nekom od članova Flex tima.

Uživajte u treninzima, ali vodite računa o vašem zdravlju, ali i zdravlju svih oko vas.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter