Početna / Vesti / Velika jesenja rasprodaja u Flex shopping centru!

Velika jesenja rasprodaja u Flex shopping centru!

 
 

tik tak cover 2018

Septembar je vreme kada počinjemo da tugujemo za letom. Neki polaze u vrtić, neki u školu, neki uživaju na najdužem letnjem raspustu u životu. Neki drugi počinju da čupaju kosu zato što se ispitni rok približio, a ništa nisu učili tokom leta.

Međutim, septembar znači i uživanje u odličnim rasprodajama. Baš kod tih rasprodaja postoji jedna caka, a to je da super cene dobijate na stvari koje ćete najverovatnije nositi tek naredne letnje sezone.

Zato smo odlučili da napravimo takvu rasprodaju gde ćete u kupljenim stvarima uživati istog trenutka, a njihove rezultate možete ponosno šetati i narednog leta. Napravili smo veliku rasprodaju Flex paketa za sezonu jesen-zima!

Dobro došli u Flex shopping centar!

U našem shopping centru nalaze se TRI SPRATA i JEDAN TIK-TAK SAT. Popust se na svakom spratu zadržava samo dva dana. Kada TIK-TAK SAT otkuca 2 dana, taj sprat se zatvara i otvara se novi sprat sa drugačijim popustima. Kao i kod svake rasprodaje, i ovde važi pravilo: važno je biti BRZ!

RASPRODATO: I sprat Flex shopping centra

Prvi sprat otvara se u ponedeljak, 24. septembra. Oni najbrži zgrabiće Flex pakete u trajanju od 90 i 180 dana po najprimamljivijim cenama. Ova ponuda traje do 25. septembra u 23 h.

Tik-Tak-1-sprat

RASPRODATO: II sprat Flex shopping centra 

Tik-Tak-2-sprat

Drugi sprat Flex shopping centra otvara se 26. septembra, a ova ponuda traje do 27. septembra u 23 h.

28. i 29. septembar: III sprat Flex shopping centra

Tik-Tak-3-sprat

Treći sprat Flex shopping centra otvara se 28. septembra, a ova ponuda traje do 29. septembra u 22 h.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter