Početna / Vesti / Velika rasprodaja u Flex shopping centru!

Velika rasprodaja u Flex shopping centru!

 
 

04_FB_COVER

Septembar je vreme kada počinjemo da tugujemo za letom. Neki polaze u vrtić, neki u školu, neki uživaju na najdužem letnjem raspustu u životu. Neki drugi počinju da čupaju kosu zato što se ispitni rok približio, a ništa nisu učili tokom leta.

Međutim, septembar znači i uživanje u odličnim rasprodajama. Baš kod tih rasprodaja postoji jedna caka, a to je da super cene dobijate na stvari koje ćete najverovatnije nositi tek naredne letnje sezone.

Zato smo odlučili da napravimo takvu rasprodaju gde ćete u kupljenim stvarima uživati istog trenutka, a njihove rezultate možete ponosno šetati i narednog leta. Napravili smo veliku rasprodaju Flex paketa za sezonu jesen-zima!

Dobro došli u Flex shopping centar!

U našem shopping centru nalaze se TRI SPRATA i JEDAN TIK-TAK SAT. Popust se na svakom spratu zadržava samo dva dana. Kada TIK-TAK SAT otkuca 2 dana, taj sprat se zatvara i otvara se novi sprat sa drugačijim popustima. Kao i kod svake rasprodaje, i ovde važi pravilo: važno je biti BRZ!

RASPRODATO: I sprat Flex shopping centra

rasprodato3

Prvi sprat otvara se 6. septembra. Oni najbrži zgrabiće Flex pakete u trajanju od 90 i 180 dana po najprimamljivijim cenama. Ova ponuda traje do 7. septembra u 23 h.

RASPRODATO: II sprat Flex shopping centra 10_sajt

Drugi sprat Flex shopping centra otvara se 8. septembra, a ova ponuda traje do 9. septembra u 22 h.

AKTUELNI POPUST: III sprat Flex shopping centra

flex_fitness_tik_tak_sale_3

Treći sprat Flex shopping centra otvara se 10. septembra, a ova ponuda traje do 11. septembra u 23 h.

Dodaj komentar


Vaša E-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Facebook
Twitter