BODYATTACK

BODYATTACK

DETALJI TRENINGA

O TRENINGU

Energičan kardio trening koji kombinuje pokrete iz različitih sportova sa trčanjem, iskoracima, skokovima, ali i vežbama snage kao što su sklekovi i čučnjevi. Izazovite svoje granice i izađite sa treninga sa osećajem uspeha. Zbog svoje jednostavnosti i pokreta koji se lako pamte, BODYATTACK je prihvaćen od najrazličitijih tipova vežbača.

Rezultati: Uvećanje gipkosti, koordinacije, snage i izdržljivosti. Pozitivan uticaj na srce i pluća. Intenzivno sagorevanje kalorija.
Formati trajanja treninga: 45 i 55 minuta
Intenzitet: Visok
Potrošnja kalorija: prosečno 730 kcal
Instruktori koji drže ovaj trening: Jelena Bajčetić, Jasna Makišova i Marina Delić.

POSETI NJIHOV TRENING

 

TRENER

Jasna Makišova

Po struci Master sporta i fizičkog vaspitanja. Fitnesom počela da se bavi još kao student a njena profesionalna fitnes priča počinje u Flexu gde je postala Les Mills instruktor za BodyAttack i CXWorx. Ono što je privuklo na grupne treninge i ono što je drži na njima je definitivno energija vezbača. Kaže da nema boljeg osećaja od energije koja se oseti tokom treninga. Na studijama i edukacijama je stekla znanje koje je neprocenjivo, znanje koje može uvek prilagoditi i podeliti sa svojim vezbačima. Uvek u potrazi za još znanja jer veruje da u ovom poslu uvek ima mesta za napredak. Ona kaže: „ Moraš da probaš, da osetiš, to se ne može napisati. Dodjite, probajte, osetite i vi”.

TRENER

Marina Delić

Apsolvent na Fakultetu tehničkih nauka, odsek Gradjevinarstvo. Pored toga već šest godina u fitnes svetu, dve godine kao vežbač a dalje kao instruktor Les Mills BodyAttack, RPM i BodyCombata. Na pitanje zašto je odlučila da krene putem fitnes instruktora odgovara da voli tu pozitivnu energiju koja se širi tokom celog treninga, i da nema lepšeg osećaja nego kad završi trening i vidi zadovoljstvo svojih vežbača, znajući da su uradili nešto dobro za svoje telo i svoj um.