CXWORX

CXWORX

DETALJI TRENINGA

O TRENINGU

Osnaživanjem tzv. „core“ mišića, CXWORX pruža važnu osnovu za izgradnju snažnog tela. Instruktor vas vodi kroz trening usmeravanjem na pravilnu tehniku izvođenja vežbi u kojima koristite ekspandere, tegove i težinu sopstvenog tela. Svi pokreti imaju opcije lakšeg izvođenja, što ovaj trening čini izazovnim, ali i dostižnim bez obzira na vaš nivo kondicije.

Rezultati: Zatezanje i oblikovanje. Uvećanje funkcionalne snage. Smanjenje rizika od povrede.
Formati trajanja treninga: 30 ili 45 minuta
Intenzitet: Srednje visok
Potrošnja kalorija: prosečno 250 kcal
Instruktori koji drže ovaj trening: Saša Urankar, Jasna Makišova, Aleksandar Kekić

POSETI NJIHOV TRENING
Aleksandar Kekić
Trener

Aleksandar Kekić

Jedina stvar koja stoji između vas i vašeg cilja je glupa priča koju sam sebi govoriš.

Saša Urankar
Trener

Saša Urankar

Sve promene su na početku teške, na sredini haotične a divne na kraju. Kada se osećate spremim da odustanete, nastavite, jer trijumf voli neodustajanje

TRENER

Jasna Makišova

Po struci Master sporta i fizičkog vaspitanja. Fitnesom počela da se bavi još kao student a njena profesionalna fitnes priča počinje u Flexu gde je postala Les Mills instruktor za BodyAttack i CXWorx. Ono što je privuklo na grupne treninge i ono što je drži na njima je definitivno energija vezbača. Kaže da nema boljeg osećaja od energije koja se oseti tokom treninga. Na studijama i edukacijama je stekla znanje koje je neprocenjivo, znanje koje može uvek prilagoditi i podeliti sa svojim vezbačima. Uvek u potrazi za još znanja jer veruje da u ovom poslu uvek ima mesta za napredak. Ona kaže: „ Moraš da probaš, da osetiš, to se ne može napisati. Dodjite, probajte, osetite i vi”.