fbpx
 
 
pojedinacno-clanstvo

Individualno članstvo

Početna / Individualno članstvo
 
 
 

Članstvo u Flexu, razaznajemo po bojama, kako izabrati pravu za sebe?

Svi oni koji nam poklone svoje poverenje mogu da biraju između tri boje.

Svaka je privlačna na svoj način, svaka pruža određene pogodnosti i ugađa različitim potrebama, željama i sklonostima naših članova.

CRVENI PAKET ČLANSTVA

Crveni paket članstva podrazumeva neograničenu konzumaciju svih grupnih programa. Šta to znači? To znači da ujutru možete doći na razbuđivanje uz Bodybalance, a uveče uživati u RPMu, BODYCOMBATu ili nečem trećem. Možete i sve to zajedno. Sve kombinacije su vam dostupne, broj treninga nije ograničen, a na raspolaganju imate i saunu.

PLAVI PAKET ČLANSTVA

Plavi paket članstva podrazumeva neograničene dolaske u teretanu, kao i upotrebu saune.

Naše radno vreme je radnim danima od 6 do 23 č. Bilo da ste ranoranilac koji dan na poslu ne može zamisliti bez jutarnjeg treninga, ili volite da vežbate pre spavanja, vrata Flexa uvek su za vas otvorena. Svako vreme je pravo vreme. Možete trenirati kad god želite, koliko god želite.

BELI PAKET ČLANSTVA

Beli paket članstva je namenjena fitnes sladokuscima, te kombinuje dolaske u teretanu sa grupnim programima, i naravno – saunom. Ovo je paket koji vam pruža apsolutnu slobodu – svakog dana u toku trajanja paketa možete vežbati na kardio trenažerima i spravama, a takođe uživati u nekim, ili u svim grupnim programima koje nudimo.

Na svaku od navedenih boja možete se pretplatiti na period od:

  • 7 dana
  • 30 dana
  • 90 dana
  • 180 dana
  • 360 dana

Što je period duži, to je i cena, posmatrano na mesečnom nivou – niža

Facebook
Twitter