Masaža

Wellness

Masaža

Nakon odličnog treninga, mišićima najviše prija kvalitetan odmor, ali i prava masaža! Pa zašto ne biste sami sebe malo razmazili i poklonili svom telu blagodeti masaže: relax, švedske, sportske ili anticelulit.

Relax masaža

Baš kako joj ime kaže, relax masaža služi za odmor i opuštanje. Ova blaga masaža eliminisaće stres, poboljšati cirkulaciju, ubrzati metabolizam i popraviti raspoloženje i koncentraciju.
Trajanje masaže: 30 li 60 minuta.

Švedska masaža

U Švedskoj poznata i kao klasična masaža, švedska masaža predstavlja zapadni standard masaže. Prema svom intenzitetu nešto intenzivnija od relax masaže, kombinuje pet glavnih masažnih tehnika čiji je cilj da poboljšaju cirkulaciju, opuste mišiće i učine da se osećate relaksirano.
Trajanje masaže: 50 minuta.

Sportska masaža

Sportska masaža predstavlja masažu dubokih tkiva sa fokusom na mišićne grupe značajne za određeni sport. Pre i/ili nakon treninga može uticati na povećanje performansi, ubrzanje oporavka i prevenciju povreda.
Trajanje masaže: 40 minuta.

Anticelulit masaža

Ova vrsta masaže kreirana je sa ciljem da pomogne redukciji i eliminaciju celulita u pogođenim regijama. Anticelulit masaža razlaže masno tkivo, čime doprinosi smanjenu vizuelne izraženosti celulita, poboljšanju cirkulacije i eliminaciji toksina. Dostupan je i paket od 10 anticelulit masaža.
Trajanje masaže: 40 minuta.

Zakaži svoj termin masaže na 021 66 12 800 ili 063 584 020 ili na našem info pultu.