Početna / SNOW READY
 
 
 

snow ready cover

Sve ovo što vam je do sada bila najveća noćna mora tokom zimovanja, može da se izbegne uz odgovarajući plan treninga pred ski sezonu. Zato smo pripremili poseban program treninga koji će vam pomoći da ove godine (fizički) spremni, dočekate sneg!

SNOW READY program podrazumeva:

  • 12 individualnih treninga sa personalnim trenerom u trajanju od 4 nedelje uz koje dobijate i mogućnost odlaska na neke od grupnih treninga ili korišćenje teretane, prema dogovoru sa vašim trenerom
  • Posebnu cenu Snow ready paketa
  • Ukoliko vežbač želi, sa svojim personalnim trenerom se može posavetovati i o ishrani.

Snow ready program podrazumeva izradu potpuno personalizovanog programa treninga usmerenog ka pripremi za sezonu skijanja/vožnje snouborda bez obzira na trenutnu formu i fizički nivo vežbača. U treninzima će biti korišćeni rekviziti i fitnes sprave koje će unaprediti fizičke sposobnosti koje zahtevaju ovi zimski sportovi, a to su: snaga donjeg dela tela, core snaga, snaga mišića kukova, unapređenje balansa i izdržljivosti.

Snow ready program treninga biće dostupan tokom zimske sezone 2018/2019.

Inicijalni trening sa personalnim trenerom, možete zakazati na našem info-pultu, putem broja telefona: 063 584 020 ili 021 6612 800 ili putem prijave na ovu formu:

Facebook
Twitter