tim-trening

Šta je tim trening?

Početna / Šta je tim trening?
 
 
 

TIM TRENING je budućnost fitnesa.

TIM TRENING znači da nam je jasno ne možeš uvek sve sasvim sam.

Da, istina je da je sve u tebi, i snaga i moć, ali nekad je potrebno da ti to neko pokaže. Da te pogura. Da te pogleda u oči i kaže – Ti To MOŽEŠ. Da bude uz tebe. A da pritom tu bude i ekipa sa kojom prolaziš kroz izazov. Vas četvoro, šestoro ili osmoro. Vas nekoliko koji spontano bodrite i inspirišete jedni druge, a sve vas nadgleda i ohrabruje instruktor.

Još jedan sjajan momenat TIM TRENINGA jeste činjenica da je to vrsta individualnog treninga, a sa druge strane, budući da je u igri nekoliko osoba, cena ovakvog treninga je znatno pristupačnija od cene standardnog treninga sa individualnim trenerom.

Treninzi koje svrstavamo u TIM TRENING su GRIT, CXWORX, TRX, URBAN COMBAT i RPM.

Zašto smo se odlučili za ove programe?

Zato što će vas za kratko vreme dovesti do željenih rezultata, a ujedno će u vama probuditi energiju i odlučnost za koje možda niste ni znali da ih posedujete.

Predstavljaju kombinaciju kardio vežbi i treninga snage uz aktivaciju core muskulature koji su izuzetno važni za svakodnevno normalno funkcionisanje kao i za prevenciju povrede. Dakle, u pitanju su treninzi koji u svakom mogućem smislu rade za vas – uvećavaju snagu, oblikuju i zatežu telo i pružaju vam sjajno timsko iskustvo.

 

Facebook
Twitter