063 584 020
Sutjeska 2 (SPENS), Novi Sad

Teretana

FLEX

Teretana sa najdužom tradicijom u Novom Sadu

Od svog prvog otvaranja 1997. godine prolazila je kroz razne transformacije i sada predstavlja jednu od najopremljenijih i najmodernijih teretana u Srbiji. Na površini od 450 metara kvadratnih raspolaže sa ukupno X fitnes trenažera koji su na raspolaganju kako rekreativcima, tako i vrhunskim sportistima. Usluga teretane 00-24h.

Treneri

Prisutni su treneri koji će svojim iskustvom vaše vežbanje učiniti efikasnijim.

Kardio zona

U teretani se nalazi 14 kardio trenažera na kojima nije ograničen period korišćenja.

Plate loading zona

U našoj novoj PLATE LOADING ZONI čekaju vas nove DHZ i Technogym sprave.

Kardio zona

U teretani se nalazi 14 kardio trenažera, među kojima je sedam traka za trčanje, na kojima nije ograničen period korišćenja.

7 traka za trčanje
1 woodmill traka
2 eliptika
1 vario steper
1 pokretne stepenice
2 bicikla

Imate priliku da probate najautentičniji način vežbanja – trening penjanja stepenicama, gde ćete umesto dosadnog cardio treninga, moći da se popnete na vrhove oblakodera širom sveta ili ako više volite – da igrate igrice na našim spinerima.

Plate loading zona

U našoj novoj PLATE LOADING ZONI čekaju vas nove DHZ i Technogym sprave.

Pored toga što odlično pogađaju mišiće, one omogućavaju i unilateralno treniranje, odnosno, treniranje jednom stranom tela što obezbeđuje jednak pritisak i na dominantnu i manje dominantnu stranu tela. Ove sprave su napravljene tako da se težina podešava uz težinske ploče i na taj način omogući dovoljno izazova i za početnike, ali i za napredne vežbače.