063 584 020
Sutjeska 2 (SPENS), Novi Sad

O nama

O NAMA

Naša misija.

Naša misija je jasna – poboljšati kvalitet života kroz fizičku aktivnost usmerenu ka zdravlju. Naša misija nažalost nije laka ali nam je baš zato i stalo da pozitivno utičemo na naše vežbače i njihove živote. Želimo da kroz našu uslugu kao prvo a onda i kroz fokus na zadovoljstvo vežbača učinimo Flex ne samo vašim fitnes centrom nego i drugom kućom u kojoj ćete uživati da provodite vreme.

Fitnes centar Flex čini tim mladih ljudi koji su spremni da vas motivišu, nauče i kada je to potrebno gurnu vas dalje nego što vi mislite da možete. Naša studija za grupni fitnes i teretana sa ukupnom površinom od preko 600m2 opremeljeni su tako da budete i bezbedni i efikasni a od vas se samo traži da svoju pozitivnu energiju podelite sa drugima.

Naša pasija je motivacija, alat je fitnes a cilj vaš uspeh! Mi smo Flex, da li si spreman/a da se pridružiš?

Teretana Grupni program Tim trening

U teretani se nalazi 14 kardio trenažera, među kojima je sedam traka za trčanje, na kojima nije ograničen period korišćenja.

Grupni fitnes u FLex-u se odvija u dve najsavremenije opremljena fitnes studija. Vrhunska rasveta i ozvučenje čine naše treninge nezaboravnim iskustvom koje se može porediti sa najboljim žurkama.

Manje grupe omogućavaju personalniji pristup trenera svakom vežbaču što za rezultat ima još veću motivaciju, mogućnost korekcije i naravno rezultata! Tim treninzi su izazovni, zabavni i definitivno nešto zbog čega ćete „mrzeti“ vašeg trenera.